Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
do crvenog sam ga par puta ,dalje ne. Al snagu negubi
na 1800 pocinje vrtiti turbina, ali tek oko 2200 ona puse normalno, tek od 2200 pa do 3500 ima punu snagu..iznad vec slabi, cini se da ide isto, ali ne ide..
nejde jer se prevrtava, ipak je to dizlo, tak i moja pežola, obavezno mijenjam brzine najkasnije na 3soma okr, zato su benzinci zakon za ganjanje
meni na cliu ubrzava sve do cca 4200...vise od toga, auto usporava...tako kad bas se ocu malo poganjat saltam na cca 4000-4200...masina je 1.5 dci 82ks
Pojacalo i wufer ) A modni dodatak su kacige koje sam zaboravio izvadit
ma mislio sam koje ?? marka i model ??
po cemu??imam domaseat leon 1.9 tdi 110 ks orginalfiat bravo 1.6 16v 103 ks i bravo vozikam jedino kad mi dojde gust malo radi zvuka...inace idu isti k, cak mi leon ide bolje....
tdi ti je najjaci od 1800 do 3500 okretaja....ak ides u vise sam se dobije efekt prevrtavanja,probaj malo testirati pa budes vidio
ja sam prije tjedan dana prodao alfu 156 2.4jtd,sad imam fiat bravu...što se snage tiče,sve što dizel ima pokazuje od nekih 2000 pa do 3500 - sve ispod je lagano zagrijavanje ,a sve iznad opuštanje ''mišiča''
...moj BMW 2.5 TDS je tek na 3000 dobivo snagu i nije prestajao ubrzavat sve do 4800 okretaja,skoro 5....a to mu je bila maksimala.....u trećoj sam ga zaletio 175.....kaki je to auto koji usporava na 4200 okretaja.....jel to dizel iz 81.
...nisam mislio da BMW ne ubrzava do 3000 već da onda počinje bolje ubrzavat......BTW hondini benzinci su zakon.....
sve iznad 4000 je nepotrebno mučenje,ako prešaltaš bolje će ubrzavat...