jeste vozili oba auta pa znate ili?
ja jesam pa ću vam reć iz prve ruke
branik je isti, i napred i iza, tj mala je razlika i teško se može primjetit razlika, maska od gti-a je različita ali paše na ovaj branik, dalje gti ima pragove a ovaj nema(mislim plastične), sjedala su mala razlika, malo su više profilirana ali jako malo, a unutrašnjost nema nikakve razlike, apsolutno, volani, sve sve je isto.
ima 30ks više, ali nema kompresor tako da se ovaj može puno pitomije vozit jer lovi odmah od 1500rpm, dok gtiu ipak treba mrvicu preko, a što se ubrzanja tiče to može jedino neki jači racer primjetit razliku, eventualno kad je više ljudi u autu se može osjetit da gti ima više momenta.
gt se pažljivom vožnjom može vozit za 8l, a neke srednje vožnje 9,5-10, sve sa klimom, a gti računajte bar 2l više, također je skuplje održavanje, tehnički koji ide po kubikaži itd
a i u startu, bar kao rabljeni se gt nađe cca 2000-2500€ jeftinije od gti-a, pa je po meni ovo sasvim dovoljno, a jeftinije po svemu
jedino se za daljni tuning isplati gti, jer se više može izvuć, i ima ljepše felge, drugo ništa