Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pozvan kao svjedok, kuzi li se itko u zakon?  (Posjeta: 1361 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Pozvan kao svjedok, kuzi li se itko u zakon?
« : 05 Rujan, 2013, 10:40:24 »
naime pozvan sam kao svjedok...

''Kazneni predmet protiv: nepoznatog pocinitelja

Zbog kaznenog djela iz čl.227 st.2  u svezi st. 1.Kaznenog zakona''

trazim po netu sto je to i nasao sam samo da je članak 227 o Zlouporabi povjerenja.

o kakvom bi se slucaju moglo radit? kakvo bi to kazneno dijelo bilo vezano za zlouporabu povjerenja? :dontknow:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Pozvan kao svjedok, kuzi li se itko u zakon?
« Odgovori #1 : 05 Rujan, 2013, 10:46:50 »
Pa jesi negjde naveden kao svjedok za nesto? Jel to bilo u prometu? Ako je, to je onda ovo:

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #2 : 05 Rujan, 2013, 10:57:32 »
svjedocio prometnu nezgodu osim svoje vlastite nisam.  :dontknow: zapravo jesam, vozio sam se prije mjesec i pol kao suvozac u zafiri prema crnoj gori, i malo prije granice kod mimoilazenja nas jedan vozac mini-busa ostruze s boka. popunili europsko izvjesce no ne znam je li to predano osiguranju te jesam li naveden kao svjedok. no da tako brzo dodje nisam siguran. jos pise protiv NEPOZNATOG POCINITELJA :dontknow:

na papiru mi pise samo POZIV SVJEDOKU, i da se pozivam u svojstvu svjedoka u gornjem predmetu tog i tog datuma.

ne znam je li bilo u prometu ili nije. valjda je.  :dontknow:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #3 : 05 Rujan, 2013, 12:48:51 »
Svakako se tam pojavi pa ces vidjet o cemu se radi