vile su perverzija ,tutorial odlican
jel se smije znat gdje i koliko je kostalo kromiranje?
najradije nebi reklamirao tko je pravio jer nisu zaslužili, ali bila mi je hića pa sam morao...
radi se o tvrtki ZGR Kovačić iz Križevaca, koštalo me sa mojom pripremom, znači njihovo je bilo samo da iskromiraju 300kn + 25kn za poštarinu...
moram reći da su izrazito NE KOREKTNI, tubove sam im poslao u ponedjeljak i rekli su mi da će do petka biti vraćeni nazad... i sad ja ih zovem u petak da pitam šta je sa tubova i kažu mi da još nisu napravili ali da će danas to odradit pa poslat u ponedjeljak... OK... ponovno zovem u utorak da vidim šta je, jer ništa nisam dobio i na to mi kažu da upravo rade te tubove i da mi budu poslali.... i onda sam tubove dobio sa 7 dana zakašnjenja....
isto tako kvalitet njihovog kromiranja ne znam kakav je, ali znat ću kroz godinu dana, ugl. imao sam ponudu da pošaljem u mađarsku na kromiranje gdje je puno jeftinije i kvalitetnije, jer oni aluminij prije kromiranja prvo bakarniziraju pa tek onda kromiraju, ali nažalost bilo mi je hitno pa sam morao slat kod ovih...