I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Nije mehaničar znao o kojem ja skuteru pričam,nego mi je samo na spomen Aprilie rekao on bi uzeo Piaggio.
a opet kad usporedim svog super 8 sa sportcity od kolegice kojem nijedan šaraf nije nikad odvidan.. katastrofa živa! da ima veće površine pod plastikom pogubila bi ih
pa Dino, ti si ziv znaci sportcity se trenutno vozi
Citat: jure vd - 30 Kolovoz, 2013, 16:04:40a opet kad usporedim svog super 8 sa sportcity od kolegice kojem nijedan šaraf nije nikad odvidan.. katastrofa živa! da ima veće površine pod plastikom pogubila bi iho kakvom otpadanju plastika govoriš, moj ima 14 miseci i nit jedna vida se nije odvidala, sve stoje na mistu ka prvog dana kad san ga uzea, a izdržljivost mu je vrhunska, di san ja mog proveja tu bi se ritko ko usudija ic i pjeske, prekjučer 160 km puta od toga je bilo 95% full gas i ništa mu, samo redovni servis i peglaj koliko te volja ...
ispričavam se što klevetah vaša prometala ..ma da nije bilo 2 žuje posli posla prošireni vidici novi Fly i sportcity od kolegice ispred nas koja žica imbus 2 put tjedno da stegne retrovizor usput podbadajući kolegu njegovim odabirom kymca a ne talijana kao ona kažiprstom uperenim ka plastici sa talijanskom zastavom još jedinog detalja iz kojeg bi se dalo naslutiti da je riječ o talijanu i na kraju mog bržeg jezika od pameti... nije ni čudo da su plastike počele otpadati