felicija ako je karb i ako je 11l po gradu to je dobra potrosnja,motor skoro pa i ne treba odrzavanje,ulje 15-40,filter pase od stojadina,svako mjenjanje ulja nastelas ventile,lanac mjenjas kad se pocne cut a i ne tribas,meni se na 3 favorita i sad feliciji cuo pa ko ga jebe,nek on suska...al novi lanac s lancanicima je 150 kn ORIGINAL...ako van se ljulja u zavojima ulozite 200-300kn i na otpadu nadete balans-stangu od felicije dizel i auto se puno bolje ponasa,moja je i malo spustena naprid tako da je u zavojima skroz ok,jos stavis 185/60-14 i mos sta os...pazi jel ima emulzije na cepu poklopca ventila,favoritima je volila probit brtva glave i meni je na sva 3 favorita bila probila al na feliciji ne,i ima lik feliciju s skoro 400000km i kaze da nije nikad mjenjana brtva tako da nemora znacit da ce probit...ako ne drzi radnu temperaturu znaci da nevalja termostat,to im je mana,novi je 150kn...pazi jel trula na 5. vratima,pragovima,blatobranima,jel radi centralno ako ga ima,jel mokar tapet ispod vozackih i suvozackih nogu...
mikac sta bi ti od auta sa 58 ks lol,a vole trosit jer imaju pierburg karb koji je najvece smece u povijesti autoindustrije,moja preporuka na karb modele upasat nekog webera duplog