Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: prijenos skutera ( promjena vlasnika)  (Posjeta: 3194 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline libje

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
prijenos skutera ( promjena vlasnika)
« : 15 Kolovoz, 2013, 21:52:42 »
prica ide ovako:
kupio sam skuter, NEREGISTRIRAN I ODJAVLJEN i sad bih trebao prebaciti vlasnistvo na sebe, ali skut zasad nije tehnicki ispravan pa ga ne bih registrirao nego samo zelim postati vlasnik...znaci zelim odraditi sve do registracije, zanima me procedura kako i sta sad trebam (razumite me, nisam to nikad radio)???
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Odg: prijenos skutera ( promjena vlasnika)
« Odgovori #1 : 15 Kolovoz, 2013, 22:21:59 »
napravis sa covjekom od kojeg si kupio skuter kupoprodajni ugovor s njim kod javnog biljeznika.
odes sa 2 primjerka tog istog ugovora u poreznu upravu da ti udare pecat jedan primjerak ostaje njima.
original  daju tebi, on ti treba kasnije za regu i policiju. to je to.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline ivano_007

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
« Odgovori #2 : 15 Kolovoz, 2013, 22:58:34 »
U javnog bilježnika odeš ti i vlasnik i napraviš kupoprodajni ugovor i kao onda si kupio motor :redface:

Sa starim papirima (od starog vlasnika) i kupoprodajnim ugovorom odeš na MUP da ponište te stare papire i izvade ti nove na tvoje ime i skuter je tvoj :sad3: Dalje možeš šta oćeš. Nemoraš ga odmah registrirat. Imaš papire i imaš sve pa kad ga popraviš odeš i registriraš. Ja sam svoj isto kupio odjavljen i neregistriran i neispravnog. I ovako mi je bilo!
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline libje

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 17 Kolovoz, 2013, 16:25:55 »
hvala decki  ;D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline File

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner
« Odgovori #4 : 17 Kolovoz, 2013, 17:00:44 »
Pozdrav,evo da ne otvaram novu temu pa bih zamolio ako mi možete samo reći nekoliko sitnica..
Idem kupiti Apn6 u utorak,motor se nalazi u sisačko-moslavačkoj županiji a ja sam iz virovitičko-podravske županije.
E sad znači odem sa čovjekom kod javnog bilježnika napravimo kupoprodajni ugovor i to je to,zanima me da li mi mogu platit porez kod mene u županiji,da ne moram ići tamo tražit poreznu?
Da li moram stari kupoprodajni ugovor i papire od bivšeg vlasnika poništit u mupu,koliko to košta ili ništa ne košta?:)I da li to mogu kod mene u mupu napravit?
Pitam tako,zato jer ču ga tek na godinu registrirati,znači kad napravimo kupoprodajni ugovor na mene to je meni stalni dokaz o vlasništvu motora i mogu ga registrirati kad želim na primjer za nekih 5 godina?Da vas odmah pitam ako taj od kojeg kupujem ima samo kupoprodajni ugovor znaći možemo bez problema napraviti novi kupoprodajni ugovor na mene?Hvala
Nadam se da nisam naporan..
« Zadnja izmjena: 17 Kolovoz, 2013, 17:04:11 File »