Bolje se seljački voziti nego gospodski pješačiti...
Moja materijalna situacija nije pretjerano zavidna a ipak imam jednu od boljih 50-tki u okolici...
Vama je problem rješen s tim da radite mješavinu?
Ne hvala, da prljam ruke na svakom točenju goriva i gubim vrijeme.
Ak se već radi na karb, kupi komplet mašinu od karba i bok.
Za morini je to već skoro nemoguća misija, ali nedavno sam vidio jednu u oglasniku.
Za kompresor treba vidjet, možda bi moglo samo da se makne "kotačić" s njega i tak da bude, onaj ko to radi nek razmisli malo o tome dal bi funkiconiralo tako.
Kod morinija je najveći problem paljenje. Ja sam kupio piaggio mašinu jer tada nisam znao apsolutno ništa o mogućnostima prepravki ali sada bih rado uzeo jednog didija da imam na čemu kemijati. Imam uljnu pumpu na motoru ali je odspojena iz jednostavnog razloga a to je da sam raskapčanjem iste eliminirao jednu od stvari čijim zatajenjem mogu puno više izgubiti nego što dobivam korištenjem iste.
Uvijek sam se trudio slagati motor da bude pouzdan i trajan a da opet ima i koliko toliko solidne performanse...
zasto se mora kompresor vaditi moze li se samo staviti seraf da ne trazim klip i tok da radim kod tokara?
Iskreno, ja bih uzeo komad aluminija i dao tokaru da mi ga oblikuje tako da u potpunosti ispuni rupu kompresora i da još ima kvadratni završetak koji će imati 4 rupe za vijke da to drži na bloku.
Zašto?
* Tko se nije bavio tuningom ne zna koliko je bitan što je moguće manji volumen kartera.
* Tjekom cirkulacije smjese oko radilice, dio smjese završava u toj rupi kompresora i kada se nakupi određena količina te smjese tada nekontrolirano "kapne" u karter te time izaziva zalijevanje svjećice tjekom nekoliko okretaja a time i trokiranje motora.
* Kompresor radi tako da ga radilica svojim za to namijenjenim ekscentrom pritišće i time je znatno olakšanje za radilicu kada kompresora nema.
*** S obzirom da ova rješenja nisu adekvatno testirana, savjetujem što manje uništavanja postojećeg setupa i instalacija motora da bi se u slučaju neuspjeha moglo vratiti motor natrag na injection sustav...
Kod svake preinake treba paziti na puno detalja i što više se raspitati.
Ja sam se raspitivao prekasno jer sam prvo prodao odličnu termogrupu i radilicu pa tek onda shvatio šta sam mogao imati da sam sačekao i bolje se informirao.