Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Isto je kao i da ga kupujes od nekog s tom razlikom da umjesto kupoprodajnog ugovora ispunjavate darovni ugovor.Razlika je sto ako se radi o preko 50ccm, neces trebat platit porez jer toga nema kad roditelj daruje djetetu.
Citat: 3alfa3 - 09 Lipanj, 2013, 19:48:12Isto je kao i da ga kupujes od nekog s tom razlikom da umjesto kupoprodajnog ugovora ispunjavate darovni ugovor.Razlika je sto ako se radi o preko 50ccm, neces trebat platit porez jer toga nema kad roditelj daruje djetetu.a jeli mozemo napraviti kupoprodajni ugovor posto ionako nema poreza a 50 ccm?i reci mi di da prvo pođem i kad da ga odvedem na tehnički? prije ili posli prijepisa?
Citat: Jurich - 09 Lipanj, 2013, 19:50:28Citat: 3alfa3 - 09 Lipanj, 2013, 19:48:12Isto je kao i da ga kupujes od nekog s tom razlikom da umjesto kupoprodajnog ugovora ispunjavate darovni ugovor.Razlika je sto ako se radi o preko 50ccm, neces trebat platit porez jer toga nema kad roditelj daruje djetetu.a jeli mozemo napraviti kupoprodajni ugovor posto ionako nema poreza a 50 ccm?i reci mi di da prvo pođem i kad da ga odvedem na tehnički? prije ili posli prijepisa?Mozete i kupoprodajni.Najbolje da tata ode u MUP odjavit vozilo i onda kod biljeznika. Nakon toga ti sa svim tim papirima ides na tehnicki gdje ces dobit novu prometnu
Ne znam, al trebalo bi ko klasicna registracija + tablica + nesto za novu prometnu i ovjeru prometne u muriji