pozdrav kalege... evo da se malo posavjetujem sa onima koji imaju ovaj kit gore u naslovu..
znači kit je u dolasku... karb..isto ,skuter ima tek 2500km i kao žuljali su me novci u džepu pa ga evo naručio nešto ...da pogura lakše mene i mojih 100kg
znači multivar kevlar gomila rolica federai to..to je spremno
prvo ću da pitam koju svjećicu troši ovaj kit...mislim navoj,dugi ili kratki..?
drugo,stiže Arrech 17,5 sa ručnim čokom (razlog taj zbog toga što jedini paše ''flanđa'' spoj karba i usisne grane.. ) nikakva prirubnica i to
pa me sad zanima sa kojom bi diznom bilo najbolje krenuti pošto ide razrada kita i uštelavanje karba u isto vrijeme..
znači dizne su od 60 do 90 s tim da kod Arreche brojevi idu po 5.. 60-65-70-75..itd s kojom bi bilo najboje krenuti?
treće,treće nije ni pitanje to znam i sam...mjenjaj! ali bar tih parsto kilometara razrade vozim na TT-u..
četvrto,kvačilo i zvono... jeli moguće ovo voziti normalno na seriskom kvačilu? ako ne ,može savjet kakvo bi mi najbolje odgovaralo,nekakav sport..(niži cjenovni razred) ??
i na kraju,opet ću rado poslušati savjet (nadam se da će ih biti,ako sam šta izostavio)
a glavni cilj je nekakvih 80km na sat(lakih) ne naganjanje nekih krajnjih i brutalnih ubrzanja.. znači normalne voženje(kako i priliči mojim godinama )
P.S. došao si do kraja teksta,pročitao si znači svaka čast! i mene bi smorio ovoliki tekst