Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
u ostalom jebes skutere, i to sve skupa, i ovaj forum, ni opcije u uredivanju profila vam nerade kako treba...a kamoli sta drugo brisem profil
trebaš ti vidjet kako je meni štefica spakovala paket sa vizirom, sajlom i još puno stvari! na sve sam pomislio al ne na skuter djelove!al opet, moraš priznati da štefica ima dobrih dijelova
stvarno sam se zacudio u zadnje vrijeme kolko ima ljudi a i modova koji stvarno nisu korektni nego gledaju di ce neko pogrijesit i onda da ga napadnuopcija ignor bi smetala samo onima koji su zeljni prcanja drugih ljudi i svađe
daj dobro jekakvo paljenje skutera sa pistoljem ili busilicom
jesam gdje napisao da si dosadan s time? da si debil kao sto si ti meni? poanta mog posta je bila da nema razloga za paljenje skutera busilicom ili slicno, tko to radi?
pa eto samo si trebo to napisat kaj sam ti boldo i ja bi se slozio s tobom onaj komentar kaj si ti dao ja sam shvatio kao poruku za mene "kaj seres gluposti" jel sam u par postova piso da se moze upalit al nisam napiso da za to nema potrebe jel sam mislio da se to sporazumjeva
napisat cu sto ja hocu, a ti prije nego reagiras pitaj ak ti nesto nije jasno a nemoj se ponasat ko djete, nego prvo razmisli
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
znam coka osobno i mogu ti rec da si i napisao bas njemu da je debil, ne bi pogrijesio, vjeruj mi
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Ne znam Coka osobno,ali slazem se sa Igorovom teorijom da si napisao da je debel,ne bi pogrijesio,vjeruj mi.
ja znam da je coku daleko da popije pivu ili kavu sa mnom , a da ja idem iz zagreba veceras.... :'(