Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 31 Gostiju pregledava ovu temu.
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast
mi ode nize umisto m u nekin slucajevima koristimo n.Ima i carbona
Citat: Prebi - 12 Prosinac, 2017, 18:27:02 mi ode nize umisto m u nekin slucajevima koristimo n.Ima i carbona 1. Kako tko, al "karbon" jos nisam cuo. 2. Fake carbon (look) 3. MalOOsi +5ks naljka
reka san moj skuter je s karbonsta znaci karburator, mi ode nize umisto m u nekin slucajevima koristimo n.
3. .... cisto radi izgleda, ne znan kakva je to gluma na ovom forumu da svatko ko stavi naljepnicu bude ismijavan kako ta naljepnica "daje 5 ks'
Najvjerovatnije nikakvu...Kad se napunio punjac se najvjerovatnije sam ugasio.Jel bio vruc kad si ga skinuo?
Ispao mi je šaraf za ler nekako i pokušao sam drugi stavit i sad taj je zapeo i ne mogu ga izvadit nikako.Sad ne znam šta da uradim,jer ne mogu uopšte upalit jer dobiva previše zraka
Citat: Intruder78 - 27 Prosinac, 2017, 13:23:26Ispao mi je šaraf za ler nekako i pokušao sam drugi stavit i sad taj je zapeo i ne mogu ga izvadit nikako.Sad ne znam šta da uradim,jer ne mogu uopšte upalit jer dobiva previše zrakaKako ti je uspio ispasti i kako ti se drugi uspio zaglaviti (ako je originalni) Zavisi koliko je zapeo, ne znam tačno kako ti karb izgleda ali ako si ga samo nabio unutra možeš probati nekako kompresorom zadihtati sa druge strane kanala da ga probaš izbiti ili probati iglom gurati sa te strane kanala ako je pristupačno. Posljednja opcija bi ti bila da ga bušiš ali moraš biti precizan s tim da ne oštetiš tijelo karburatora (ako nisi već navoj dokrajčio).. ukratko, usro si motku
filter zraka operi