60-65 je neka normalna temp za skuter, sve preko togo se osjeti da mu je vruce i dolazi do pada preformansi (osjetno) meni je ta temp bila i u ljetu do 29-30stupnjeva vanjske, ali ako sam se vozio po otvorenoj cesti pa je bilo dobre cirkulacije zraka, a po gradu je rasla temp, jbt kad se vozis stani kreni..sve preko 75 je po meni exstremno za tu masinu..ali nece mu nista biti..ako ide do 100 onda nije nesto dobro.
ovaj mjerac tem sto si stavio ne znam kud ces tu sondu stavit da ti mjeri..a onaj sto sam ja stavio radi odlicno i ima indikator koji se usarafi u glavu cilindra i mjeri vodu..i vise nego odlican a i po mom misljenju nije to puno 100kn,..
Nije 100 kn puno, al ne radi ni km/h sat pa da nebi bezveze uzimao svaki sat zasebno (za okretaje, za brzinu, za temperaturu...), to bi mi nakaradno izgledalo ako svaki bude od drugog proizvođača. Još ću malo tražit po internetu komplet sat sa svim ovim funkcijama, ovo sad je samo privremeno rješenje, temperatura mi je najbitnija od ovoga jer mu je tek napravljena generalka pa da nebi bilo suza prije vrimena jer ga se ne štedi baš
Otić u tokara da napravi od bakra il mesinga šaraf koji ću ušarafit na glavu, kroz sredinu šarafa probit rupu širine taman dovoljne da mogu nabit ovaj senzor u nju (neću do kraja probit rupu duž cijele visine šarafa, ostavit ću milimetar dva dna). Kako bakar/mesing dobro provode temperaturu, mislim da bi temperatura očitovanja mogla bit dosta blizu pravoj temperaturi, po potrebi s vanjske strane šarafa stavit diht mase da senzor ne ispadne (vidit ćemo još). Druga opcija je punom dužinom provrtit rupu i senzor dovest u direktan doticaj sa vodom, al sve sam dalje od te metode, tu može dosta toga poć po zlu. Hvala na odgovorima ljubo