pozdrav... znaci imam problem sa gusenjem, trazio sam po forumu vec slicne probleme ali za sad sta sam napravio nisam se rijesio tog gusenja, znaci radi se o runneru 200vxr 07god.( serijala sve) prije voznje uvjek cekam temp. na 3-4 crtice prije ne krecem, znaci kad krecem ako mu napucam naglo gas ne primi ga glatko neg ga ugusi. a kad mu ga dajem postepeno onda ide normalno al samo ako mu naglo ga nabijem onda ga gusi ne povuce kak treba... tako i tjekom voznje ako ocu ubrzat moram mu postepeno davat i onda se osjeti ubrzanje ali ako naglo dam onda ga ugusi i duze mu treba da ubrza, svjecicu sam skinuo i uredu je, prirubnicu sam kupio novu i stavio a stara mi je bila raspucana na par mjesta i nije vukla zrak al nema veze ko zna kolko bi i ona jos tak izdrzala... filter zraka sma skinuo oprao vratio i cini mi se sve ok .. e sad frgazer nisam skidao al sutra se bacam i na njega dali bi to bilo zbog kakvog smeca il membrane, palo mi je na pamet i auspuh da nema kakve veze, serijski je gore ... Da cujem vasa misljenja,iskustva???