Znas sta cu ti ja rec Aco, j#bo ja SS i sve vas sta vozite 4t i mislite da ste popili svu pamet svijeta, imam ja oci j#bo te.
Kad smo bili u zg na meet-u na semaforu sve face sa spuhovima turiraju na semaforu a to dimi crno strasno da nije za gledat, i to svi do jednog, sta je face? Sta ste se okretali kad sam ja proso sa svojim kak puca iz spuha a samo pustim gas, nista drugo, mi je rastelan motor? Karb? Ventili? Gumice? Sta? Nekuzim zasto puca? Znas zasto zato sta mora, zato sta pusti kompresiju kad treba. To sta se sven sj#bo, i sta mu je otisla glava, ventili, sta ja znam sta tocno i onda takvim pricama puni glavu tebi i ostalima i odma svakih ideja na forumu ima, bu ti ventil izgorio? KAK TO IZGORI? Iss, ne ajde zasto bi izgorio, to pitam profesore i tebe, zasto ventil izgori ako motor ima protocni auspuh...
Gle imam puk k djelova na motoru, polini, struja, komplet prijenos i glava, i protocan auspuh kakav nema bas svako, jer top je šupalj skroz, bez komora a grana od glave do topa fi40, i ja ti kazem da sad dok ga slozim mora vozit 50000km bez greske, i necu ga uopce rastavljat 20000km i onda cu sve te slike stavit na sve forume za vas znalce da vidite kak mi je ventil izgorio...
Sa SS-a jedino postujem Kolaka i Ancu, Jurcu i Genu, ovo sve drugo je k**ra*...
Admini i moderatori nemojte se ljutit ali nemogu vise trpit takve stvari.