Pozdrav svima..Ja sam novi vlasnik Ditecha....nakon što sam ga kupio prošle godine obavio komplet servis na njemu
Variomat..rolice..remen....skuter je malo vožen i garažiran...Akumulator sam pazio i punio...1 i 2mj..duga je ova zima
Početkom 3mj pokrenuo sam ga i poćeo se vozit...Nova je sviječica NKG...skuter je radio solidno...jedino malo zacukava i
neće odmah ubrzavati...nakon nekog vremena poćeo mi se gasit u vožmnji tj na semaforu...
Moj prijatelj je očistio svječicu i vratio te pregladao pumpu nigdje ne kapa, vode ima..sjeli upalio ko metak..otišli cca 5km..
pa stali..upalio opet...i onda je stao...neće...ruži...kupio novu svječicu...blizu mi bio AutoKrešo...Samoborska...kuda sada?
nije svijećica..pa nikako neće da pali....ruži..zvoni...i pali se lampica za ulje
ulja ima..bezina isto više od pola..što je sada?
skuter je ostao kod prijatelja u Podsusedu i sad fakat neznam šta je moglo otić.....
Ima netko savjet gdje je dobar servis za Ditecha...jer sam jedva to riješio preko jednog čovjeka....inaće na črnomercu nije
htio ćuti niti ostalo ne vole Ditecha servisirat....ima 20130km sada....1vl kaže nikad problema....sam OMV 100 i svječice...
Što se moglo dogodit?
Hvala