I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ajmo se okupit, provozat i grupno podružit......očekuje se puno ljudi na svojim dvokotačima http://zpress.hr/karavana-za-zivot-bikeri-na-cesti/
Ok mi sa 125-ticama i više ccm bi još mogli s njima a kak ostali sa 50 ccm neznam kak budu mogli nas pratit,ja sam bio prošle godine sa yamahom R6 prosječna brzina je 70-90 kmh. al ok jabi išo sa svojom batinom 125.
Citat: Mirko S. Zlikovski - 05 Travanj, 2013, 21:52:50Ok mi sa 125-ticama i više ccm bi još mogli s njima a kak ostali sa 50 ccm neznam kak budu mogli nas pratit,ja sam bio prošle godine sa yamahom R6 prosječna brzina je 70-90 kmh. al ok jabi išo sa svojom batinom 125.Jedna od organizatorica (Snježana= mi je frendica i pričali smo osobno o karavani, kreću se brzinom najsporijeg, poanta je čim veći odaziv uz druženje, vožnja prilagođena najsporijem......računaj 60ak km/h
nek nas je čim više, dobra ekipa i druženje su uvijek dobro došli @cosa sta se desilo....naso si ninfomanku koju nemozes ostaviti na 1 dan samu da odes s deckima na voznju ili koji je problem
vidim da se ide prema karlovcu... pa bi se i ja mogao prikljucit usput ako cu imat vremena
gdje je skupljanje za karavanu, od kud se kreće?..ne mogu skužiti...nigdje ne piše..
oce opet bit okupljanje na ŠRC Korana u Karlovcu kao i prosle god?