I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Ako je isao 90 to mu je bilo prvi i zadnji put.
onda otiđi kod tog najboljeg majstora koji sve zna i nek ti kaže dijagnozu
Prvo moras testirati to metalno cudo, vakum pumpu. Na jedno crijevo tece benzin i to je glavni dovod benzina u karburator. Na drugo crijevo pokusaj uvuci zraka i zadrzati malo i pogledaj da li tece gorivo kroz drugi crijevo.
Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 12:26:19Prvo moras testirati to metalno cudo, vakum pumpu. Na jedno crijevo tece benzin i to je glavni dovod benzina u karburator. Na drugo crijevo pokusaj uvuci zraka i zadrzati malo i pogledaj da li tece gorivo kroz drugi crijevo.gorivo tece samo kroz ono crijevo sto ide od rezervoara do te vakum pumpe...aa onda ima ono crijevo sto ide od te pumpe do karb. i tu ima filter za gorivo...na tom crijevu i ono je suvo ni kapi goriva...a na to sam crijevo upuhao zrak i zrak prolazi sto je cudno...a goriva nigdje... fkt ne kontam
evo,bio sam jakoo brz,bila mi je pri ruci pumpica...jel je to to metalno cudo na koje si mislio?ako je,definitivno moras mjenjat,na baotianima se to mijenja svaki put na servisu,tj svake 3000km,uvijek je puna smeca
e decki,pa sad pricam s HC-om na msnu,to nije uopce baotian na koji ja mislim,i vi...to je baotian koji tvornicki ima 125ccm,a on mu je stavio kit od 150ccm...
nekuzim zasto se vozite s zadnjim kapima benzina u rezervaru?normalno da se sve začepi kad frgic i ostalo povuče smo smeče iz rezervara s dnai da,problem je kako su vec ranije rekli ocito u pumpici imam ja za prodat jednu s baotiana