-ja sam kupio na ebayu 5-6 satova po 3-12 dolara, manje više nijedan ne valja, niti sam ih nosio xD
A evo zašto:
1. često su na slici ljepši nego uživo
2. baterija im je u banani, potrebno odma zamijeniti
3. ne idu točno, u jednom danu znaju do 2-3 minute kasniti ili ići unaprijed
3. užasno su nekvalitetni
4.ako relativno ok izgleda možeš ga koristiti samo kao modni dodatak
Sve u svemu jako sam razočaran, ali kolko para - tolko muzike.
potpis na ovo, osobno sam imao priliku kolegici na poslu nrucivat icewatch za 5$ kad je stigao isla je namjestit lokalno vrijeme i onaj puz za stelovanje je pokao, zivio je max 4 minute od otvaranja
Stvar je samo što su i original icewatch satovi smeće teže. Bio pričao sa serviserom za njih, kaže da stalno satovi dolaze na servis. To je čisti dress sat i must have svake tatine i mamine princezice, ako se uopće može nazvat satom, samo dođe ko svetog petra kajgana. Bolje si kupit 10 raznobojnih sličnih satova na licitaru.
Da se još samo malo nadovežem na kopije, našao sam svoj post s drugog foruma
Situacija: nosiš fake sat čiji original vrijedi recimo 10k €, nemora bit skuplji.
- Netko tko nepozna satove, njemu je tak svejedno da li nosiš kopiju(iako vjerojatno ako bolje pogleda i taj koji nepozna satove, vidjet će da je kopija jer ima nedostataka.) il original.
- Netko tko pozna satove, zna odmah da nosiš kopiju jer to vidi po tvojim cipelama, ako po ničemu drugom. Mislim ono, (fejk) Hublot na ruci i batina za 300evra ispod guzice.
Poanta, potroši tih parsto € koje misliš potrošit na kopiju, na neki pravi sat, ne kopiju. Začudio bih se kakve ljepotane možeš kupit za te pare.
PS Zna se kakva je procedura na carini sa fake robom, tako da neznam kako se uopće može preporučit kupnja nekome izvana. Da negovorim, kako možeš imat problema i kad ga nosiš na ruci a nalaziš se na graničnim prijelazima.