I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
onaj prvi lechler je def najbolji,mislim da sam ga potrosio nekoliko stotina kg,nikakvi 1k,nista 4cr,nista silcood njih svih lechler green ti filler se ne uvlaci,i nije grub nit hrapav ako se pravilno nanese.....
4CR dila firma Pristan iz Splita. Definitivno dobar asortiman ali nedovoljno zastupljen na kopnu jer je gospodin Radoslav koji im je zastupnik malo čudna osoba... Lechler dila firma Seles zastupstva koja također u ponudi ima proizvod Easy fill... Koristim ga več 6-7 godina i dobro popunjava, lako se obrađuje i ne uvlači se kao neki. Sa obadvije navedene firme posluje Chemotehna koju imate u Osijeku, Dardi, Valpovu, Đakovu, Gradišci, Požegi i Puli...
iwata pininfarina supernova ))) sata jet hvlp 4000 digitalto je alat za tebe
Citat: zekozna - 22 Veljača, 2013, 08:58:434CR dila firma Pristan iz Splita. Definitivno dobar asortiman ali nedovoljno zastupljen na kopnu jer je gospodin Radoslav koji im je zastupnik malo čudna osoba... Lechler dila firma Seles zastupstva koja također u ponudi ima proizvod Easy fill... Koristim ga več 6-7 godina i dobro popunjava, lako se obrađuje i ne uvlači se kao neki. Sa obadvije navedene firme posluje Chemotehna koju imate u Osijeku, Dardi, Valpovu, Đakovu, Gradišci, Požegi i Puli...di si to pročito proizvođač je Njemačka,piše ti na svakom pakovanju,,,može biti samo da je uvoznik
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.