E sad ne znam kaj da ti velim po pitanju 2 jezgre, bratić mi ima HoX i ja T, jedan pored drugog iste aplikacije i HoX nie brži. čak ima slučajeva di je sporiji, al ono svakom normalnom čovjeku bi to bilo isto, kak i meni, nisam ja od onih di mu je važna 10tinka, glavno da na oko ne laga i to je ok, i kažem ti da razlike nije bilo, ponekad Hox otvori brže ponekad Xperia, al to sve nezamjetno.
E sad kolko Hox-u znače te dvije jezgre ne znam, danas mi dolazi pa bum malo bolje proučil
Al velim, to kaj Xperia ima 2 jezgre definitivno nije neka mana, jer ima odličan ćipset i brzu memoriju, a vjerojatno je i dobro optimizirana, a 4 jezgre je Sony sad ostavil za perjanicu Z i ZL...
Kažem, mene je više mučilo to kaj virtualne tipke dosta uzimaju ekran...al otom-potom.
A ti imaš VIP, oni jedini daju 32Gb, to je ok, al 16Gb je definitivno premalo za takav uređaj, pa na HoX-u komotno možeš pogledat seriju ili neki filmić kad si u valku ili doma ležiš u krevetu, a istovremeno imat gore par giga muziike jednostavno nejde... Jer ak se ne varam ostane ti 10Gb ravno kad upališ HoX...kaj ti je to NIŠ. Ne znam kak bum to prebrodil.
Videl sam da postoji kabel USB-->microUSB tak da spojiš usb stick na mobitel prek tog kabla i tak dobiš eksternu memoriju
P.S- sva tri su tu negdje, no S3 uvjek ima za zeru veći skor, od ostala 2, jel to zbog toga kaj ima veći marketing ili ne ja ne znam, ali velim, bolji je samo jel to vrijedi soma kuna više. I jel to uopće prosjećan ili malo zahtjvan korisnik skuži, ja mislim da ne. Jer velim, S3 nisam isprobal, dok HTC i Sony su podjednaka li-la.