I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
rolice 3.5 - 4.0zute malossi federe na kvacilobijeli ili zuti malossi centralniimas webshop tamo sve nađi
Po meni bi ti bilo pametno da uzmeš neku 17,5 frgu jer vozit kit na 12-ici baš i nije sigurno a puno ti ekipe ovdje na forumu vozi nakitane yamahice pa malo potraži njihove projekte pa će ti onda biti sve jasnije šta i kako
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Meni je radio s 12 puno vremena , ali sad sjeo 19 to je ozivilo, nece ti bit zao
Moze ici dosta dobro i na 12 karburatoru ako je dobro postelan... Naravno,moze zaribati kit bez problema (pogotovo na 12 karburatoru) ako nije dobro postelan.I kao sto vec neki kazu,mnogo bolje ce ti biti kad stavis 17.5 karburator... Ali samo polako
ako sta pomogne meni je dizna bila 92 pa sam stavio 86 na original karbu.
trophy, karb 12 dizna 86, prenos nis samo malossi fly sa crvenom centralnom i zutim federima. Start super iso je dobro ali sa 19 lebdi i cupa , poskakuje
Ne znam za taj MF karb,ali koliko sam cuo,tesko ih je postelat'... Mozda bi najbolje bilo uzeti Dell' orto 17.5 PHVA TS
Citat: Maurini-Tuning - 28 Siječanj, 2013, 22:05:08Ne znam za taj MF karb,ali koliko sam cuo,tesko ih je postelat'... Mozda bi najbolje bilo uzeti Dell' orto 17.5 PHVA TS tko ti je to rekao da ga je teško naštelati.ja sam svoj MF karb kad sam ga imo sa Malossi Sportom savršeno naštelo.kit nakon 2500km je kao novi izgledao,sviječica odlična bila,jedino na leru crnija