Oces rec da rossi tamo nebi imao sanse?
Sent from my HTC One X
Nažalost ne bi, bil je on tam i rekel je da nije to za njega i da skida kapu ljudima koji to voze i da je to posve drugra stvar...tak da nema smisla uspoređivati "klasične" trkaće sa ovim ljudima koji voze TT!
Ne razmem zake govorite da je život na kocki, ni jedan od njih koji tu trku vozi vjerojatno na to ne misli...život ti je na kocki svaki dan kad sjedneš u auto ili skuter i kreneš na cestu, o tome ne razmišljaš jel?
I da slažem se da bi prije ovaj sa TT-a imal šanse u GP-u nego obratno, jer ti koji voze TT su 10x ekstremniji od ovih iz GP-a, a da bi bil prvi u nečemu moraš biti ekstreman po nečemu! Dok se bi ovi iz GP-a ja mislim ukočili na takvoj stazi.
pa jel nije na kocki? najmanja greškica i nema te više... nekome iscuri malo ulja i nema te više... izleti mačka i nema te više... itd, itd...
a kad sjednem u auto ipak se poštuju neki propisi i sigurno gdje je ograničenje npr 60 se ne vozi 260...
Pa ja kažem da je na kocki ali da oni ne razmišljaju o tome na taj nači zato i voze, da razmišljaju ne bi vozili..nisi me shvatil iz prve.
A ograničenja na cesti nisu zato jer se ne može vozit brže, nego jer se ne smije zbog drugih okolnosti...zato oni voze 260 kroz naselje, jer uvjeti nisu isti kao i kad važe ograničenja za 60
Ajde završil sam prvi stupanj prometa pa znam nekaj o tome
Ali naravno da je ta dionica ceste posebno pregledavana prije utrke i posebno se održava...nije to baš cesta ko svaka druga.
Velim ta utrka nije radi novca, tu ak netko vozi vozi jer hoće biti 1. i nema kalkuliranja, imaš svoje vrijeme i pokaži kaj najboje znaš. Pogledajte puno clipova o tome kaj vozači vele kak im je kad voze trku...pa bute malo skužili kaj je njima u glavi...neki to ne cijene i veli da su budale dok ja im skidam kapu do poda!