Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
dobri su meni seleni tj nisu još skroz razmrdani al opet nebi se mislim isto ponašo u vožnji ko kad s obje gume u ravnini....
kak niš osim vizualnog dojma pa kaj nebi trebo bar više bit stabilniji u zavojima tj više bi se mogo spustit do ceste
Citat: Grotty - 13 Siječanj, 2013, 13:33:45kak niš osim vizualnog dojma pa kaj nebi trebo bar više bit stabilniji u zavojima tj više bi se mogo spustit do ceste krivo mišljenje šira guma na uskoj felgi je samo gora opcija nego seriska guma koja je namijenjena za felgu širine koju imaš.uglavnom nebuš s baotianom nikad strugal koljenom od asfalt bitan je tu i ovjes i općenito ciklistika skutera koju batina nema..
ma mogu i ja s ovim čineskim gumama al kad se samo sjetim kakv je to plastična guma i tanka još onda se malo i usereš ....znači čul sam da stane 110 širina i ak to stavim nebi bil sigurniji nego s tvorničkom širinom ...a znam da nebum strugal al hoću se max spustit kolko ide a da ne roknem ..... a el bi kaj dobio da stavim tanji profil gume
stružu nogare kad je niski s tim kotačima koi su manji neg na japaneru ja mu velim da nebu dobil ništ da stavi širu gumu ni da pomiče felgu nit bi se mogel nagnut da mu struže koljeno..samo bezveze si komplicira.
de dobro je,imaš najjakiju devetku i super.more det širu gumu i nebude ni vozniji ni stabilniji skuter,more bit samo suprotno s obzirom da su felge uske i toe to..kaj se mene tiče moreš strugat i deklom i laktom i ušima po asvaltu.