OK sad stvarno kaos...dakle ocitava greske 3,4,5 koje nemaju veze s motorom vec greske u kablovima konektorima,osteceni mokri itd..
iznenadio sam se kad sam nasao benzin u onom malom konektoru za struju od plavog injektora sto stoji na vrhu gore o.O kako je tamo dospio neznam,ali pretpostavljam da zbog njega nije plavi radio kako treba i nije radio smjesu zrakom kako treba pa mi je zato previse zaljevao svjecicu..
dakle,njega sam osusio i ocistio skroz..vratio na mjesto i iso resetirati greske..kad ono Qr@c ..nece mi resetirati greske..odvrti 4 puta za redom 3,4,5 i umjesto da prestane on i dalje nastavi vrtiti samo gresku broj 3 (koja zasebno bas i ne postoji) ali vrti ju u nedogled..ugasim ga i svaki kabel,svaki centimetar svaki milimetar provjerim,sve suho,svaki citav,svaki cist..covjek bi reko svaki je nov novcat,odem ocitat greske opet ista stvar
nista,probam ga ja ipak upalit,mozda nade jos koju gresku,mozda krivo ocitava stajaznam..mozda mi da neku novu smjernicu..kad ono opet Qr@c -.-
nece upalit,zapravo pumpa odradi svoje ljepo,skuli zavergla ljepo..i kao da uhvati onaj prvi zub,upali se na 1 sekundu ali odmah se ugasi,prakticki prije nego li pustim kocnicu vec je ugasen..nije mi jasno..u cemu bi mogo bit problem ima ko neku smjernicu da gledam dalje i sta da radim sa tim resetiranjem i je8en!m kablovima kad su svi ko novi
probao sam jedno 5-6 puta mozda malo vise i svaki put isto..izvadio sam svjecicu.svjecica je cista ljepa ali vidim da je mokra od benzina po vrhu navoja..
pomislio sam da mozda sad ne prima previse zraka u leru pa da ga to ugusi..pogledat cu leptiric koliko je otvoren
ali vise me brinu te greske -.- i to neresetiravanje jer pretpostavljam d bi mi onda ocitvao gresku 8 ler previsok!!
nekuzim zasto se upali i odmah ugasi???jucer je barem upalio i trokirao ako nista,danas ni to