Radilicu nemoj stavljat, iz svojeg iskustva ti velim da baotian masinu nemoj otvarat dok ne moras (ja sam se zajebal s "preventivnim" mjenjanjem radilice). Kad neki lager pocne ruzit onda urgiraj ali prije toga ne. Moze ti se sve raspast za 500km a moze durat i desetke tisuća i nikom niš, tak da radilicu ne kupuj (pogotovo ne tu za 700 kn koja je ista ko i serijska za 400 ili čak jeftinija)
Kit uzmi onaj s ebaya za 300 ili kolko vec kn.
Bregastu ak bas moras, najjeftinije mi se cine BGM (u ponudi su touring i sport verzija) sa stranice scooter-center.com, ispod 30€ je cijena. Artikli sa SC-a se nabavljaju preko MojSkuter webshopa, doda se neki mali postotak u cijeni na troskove naruđbe (5-10%)
Kuplung i zvono ti ne trebaju, imam RMS racing kuplung i zvono jer sam bil bedast pa nisam kupil polovno serijsko kad je moj komplet otišel nego "sporcko" pa eto imam sad djelove za 450kn umjesto za 100 a ne jurim niš brže (baotian je pre slab da bi takvi djelovi dosli do izražaja, kakav god kit da stavis)
Filtera za ulje nema, to su vec rekli. Imas samo malu mrezicu na cepu koja vjerojatno i nema nikakvu funkciju tak da tu nemas kaj ulagat.
Variomat onaj Koso iz bibikarta za 200kn, nisam ga imao al dobro se pise o njemu
I ne znam di si iskopal 3 dizne za 150 kn, ja sam cijeli set od 10 dizni za 100 kn kupil (isto scootercenter) a i to mi nije trebalo
S tim da je to samo mašina, sad dodaj i neke gume, npr Molasice su toj dimenziji oko 200kn/kom (+ montaža), pa ti vidi kaj buš na kraju s tim