pozz...maloprije kad sam isao u brdo sa skuterom drzao sam pun gas i skuter je odjednom izgubio gas,nije se ugasio,radi mirno,al ne prima gas, ja pustam dajem nikako ne reagira,dovuka sam ga do garaze i prepostavio da je nesto do sajle,al u karbu,znaci onaj dio di je igla, i tu sam odsarafio ono koljeno od sajle i izvukao iglu,a na ovom dijelu na slici
http://chbcesi.com/proizvodi/th_506_05_530.jpg ovaj dio u sredini,po njegovoj sredini je bila neka mala gumica,a to je ona koja inace dodje gore na povise onog federa,tj izmedju koljena onog od sajle i karba,ako me razumijete na koju gumicu mislim ,,i ja sam je vratio gore,i polako vracao sajlu u karb i zasarafio,i radilo je dobro i evo sad kad sam se vozio dogodilo se isto,samo sam ostao bez pola gasa,znaci prvo ide prazni hod,otp pola gasa i tek onda prima gas,al skuter se ne ponasa kao da je sajla zategnuta,tj kad stanem radi jako mirno,pa sad neznam zasto mi se to dogadja,mislim da je nemoguce da je opet ta gumica dospjela dolje jer sam na par mjesta uhvatio super ljepilom,jako mala kolicina samo da ne spadne dok stavljam..pa ako ko zna gdje je problem ?