hmmm, čudno mi je ovo, inaće kad dodes na liječnićki moraš reć za koju kategoriju ideš i ako ti napiše samo B nemožeš upisat A (i obrnuto) ....a o C da ni ne pričamo za nju je pregled nešto stroži
Lijecnicki za a i b su isti osim sto za a imas i test ravnoteze i koordinacije tako da bi sa lijecnickim za a morao moci polagat za b, ali obratno ne
Nisu isti, možda kaj se samog pregleda kod određenih doktora tiče jesu, ali po pravilu nisu isti, i pregled za A kat. je detaljniji(trebao bi biti po pravilU), i mora se posebno navesti za koju ti kat. treba.
I ne znam od kud va te cijene, kad sam sad išel na liječnički za A kat., ova kaj imam za B jednostavno nije dobra, i moral sam ići na skroz i potpuni liječnički za A kat.(450kn)
Kad sam položil za B, po novom sam dobil 10godina pa kontrola, jedino kaj je dobro kaj su mi sa ovim liječničkim to pomaknuli na 10 godina od ovog liječničkog.
Pital sam u ZG u dobu Željezničara i doktorica rekla da nema Boga da platim ispod 450 za A kat, reko al bio sam kod vas prije par god za B, rekla nema ti to veze.
Za A kat se mora na liječnički i nema druge, cijena je 450kn, barem je bila prije mjesec dana, a pital sam u par ustanova jer se u svakoj mora doći u određeni dan, a meni je pasalo samo u utorak. Jer ostale dane sam na faksu ujutro, a doktoreki naravno stranke primaju samo do 10-11.