trenutno sam nezaposlen ali da radim pa nebi dao te pare za taj mobitel ko da je od zlata,neznam sta je s ljudima danas
vjeruj mi da bi dao; ako živiš kod staraca, sam si, nemaš obavezu plaćanja kojekevih nameta, te da imaš plaću oko 5-6t kn, pola bi zdero na tjuning, i pola ti ostaje za pijaču i zabavu i ako si solo a htio bi da se neka žulja na tebi, mogao bi si priuštit
ja koliko god da sam protivnik Apple-a i njegovih proizvoda pao sam par puta u napast da si kupim jedan od iPhone uređaja, ali nemojte me odmah krivo shvatit.... samo da se zabavljam sa njime, tj. jailbreak, unlock, servis, lemljenje, isprobavanje kojekakvih aplikacija, znači samo testiranje uređaja
oženjen sam tako da nemoram da vatarim pichke koje padaju na to kad vide koji mobitel imam
eo ja uzeo prije par dana polovan 3GS i zadovoljan sam
ok ako si ga uzeo tu na forumu, jer cijene su više nego ok, naspram ostalih oglasnika, ali iskreno koliko si ga platio??
I ja sam protivnik apple-a ali evo realno gledajuci MacBook pro kad sam drzao u rukama ni blizu nije nekom drugom laptopu koji sam imao priliku drzat..ne kazem da to opravdava cijenu
ok, lakši je, tanji je, ima kristalniji display, no ako samo tipkaš po njemu neku dokumentaciju nije ti potreban, igre ionako svako igra na kompu sa 22" i više, a ne na laptopu od 13"-14"
ja bi onda ako već dajem 10t kn kupio Sony vaio S15;ima veći hdd, ne moraš vadit slot-in optički pogod da bi mu digao memoriju sa ssd diskom, 15,6" ekran, znači nemoram škiljit kad gledan švicarske filmove sa titlovima, te ono najvažnije nije OS X već ono što ti se prohtje, Windows ili Linux