Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Iphone 5 najjeftiniji ?  (Posjeta: 16650 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Iphone 5 najjeftiniji ?
« Odgovori #40 : 02 Studeni, 2012, 14:11:40 »
čitam i ne vjerujem da su ljudi u stanju dati 7000 kn za jebeni mobitel,pa vama ne fali letva u glavi nego cijela skela,j#bo vas mobitel
potpis... 99% vas koristi mp3, sms, pozive i cam , stim da bi bila i 3.15 mp cam too much vecini jer se i onak skoro svi naslikavaju pred ogledalom ili vani kad su pijani ko stoka xD I onda davat preko 6000kn za tak nesto, nema veze sa mozgom, a kroz godinu dana ce mu se cjena skoro prepolovit.... al ne treba biti fensy...

tak je moj frend uzeo s4, nije htio ni cuti za nesto drugo, sad mu je glupo sta ga mora punit svaki dan, ne mozes koristiti BT sa ostalim mobovima ili jednostavno ubacivat mp3...

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #41 : 04 Studeni, 2012, 21:28:04 »
ili odabrati melodiju zvona po volji, koristiti mobitel kao usb stick, imati google maps  :laughing7:
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline sany19

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vodice
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
« Odgovori #42 : 06 Studeni, 2012, 00:08:21 »
Sve te pare što trošire na skupe mobitele bolje da uložite u motore,islim da biste bili veći frajeri na taj način  :icon_tongue:
CVAJA JE LEGENDA,OSTALO SU SKUTERI
┌П┐(◣_◢)┌П┐

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #43 : 06 Studeni, 2012, 08:49:30 »
Općenito sam protinik Apple organizacije jer su precjenjeni. Od njihovih računala do mobitela.

Zašto jedan MecBook košta 18-25t kn a laptop istih karakteristika košta dvostruko jeftinije?!?!
iPhone kao mobitel vrijedi možda plafon 2000kn ali ga brend diže u neba, jer, što je iOs bez JAILBREAK-a, skoro pa ništa, nemaš aplikacija koje su dobre a da su jeftinije od 5-10$ a iste te na ANDROIDU koštaju duplo jeftinije ili su čak i BESPLATNE.

Opet postavljam pitanje, zašto mobitel boljih karakteristika poput Samsung Galaxy S3 košta 2t kn manje od iPhone 5?
Iskreno, Apple proizvodi su precijenjeni, a u zadnje vrijeme još više nakon smrti Stiva Džobsa.

Donedavno je bilo na neznam kojoj stranici "istina o iPhone-u" gdje se vidi što su i od koga su pokrali ideje, no napist ću neke po sjećanju:
1. slide to unlock - HTC
2. dizajn menija - sony / ericsson neznam točno koji model
3. oblik uređaja - sony
i ima tu još svega samo se nemogu sad sjetit

Vjerovali ili ne, imam kolegicu na poslu koja je imala 3-4 iphone 3 pa 3gs pa je prešla na 4 pa 4s, ja joj izmjenio na 10kte ekrana, na svakom radio jailbreak, bila je luda za iPhone-on općenito, samo iphone ništa drugo samo iphone, i ženska je igrom slučaja došla do SE Xperia i zaljubila se u Android, prodala je sve iphone i kupila si je Galaxy S3. Sad nakon par mjeseci korištenja priča kako joj je žao što je toliko bila zaluđena Apple-ovim proizvodima, a navukla se preko "mase".....

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #44 : 06 Studeni, 2012, 11:59:06 »
najžalosnije u cijeloj priči je što barem 70% korisnika novog iphone-a govori kak ima namodernije tehnologije, a osim surfanja, igrica, poziva i eventualno SMS-a ne zna ništa niti raditi, čak niti nabrojiti koje su to sve najmodernije tehnologije  :angry7:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline zemo323

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Pežov
« Odgovori #45 : 06 Studeni, 2012, 13:49:03 »
@balicdm- maznuli su od grundiga ideju. Grundig je imao onaj prijenosni radio, takav izgled ima danasnji iPod samo malo dotjeran
Btw. Meni apple nit smrdi nit mirise. Uredjaji su im dobri, al sa cijenama seru
Weddings are basically funerals with cake.

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #46 : 06 Studeni, 2012, 14:42:26 »
I ja sam protivnik apple-a ali evo realno gledajuci MacBook pro kad sam drzao u rukama ni blizu nije nekom drugom laptopu koji sam imao priliku drzat..ne kazem da to opravdava cijenu

Offline josip46

• forumski biciklist
  • Banned!
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian,Malaguti F15
  • MojSetup: Serijalović
  • MojSpuh: Tvornicki
« Odgovori #47 : 06 Studeni, 2012, 14:45:25 »
Evo dns donia jedan prijatelj iz skole iphone 5 glumi vamo tamo sa njin a igra igrice sa njin i sigurno nema za poziv uzea samo za glumu  :dontknow:
Bolje da vozim motor i mislim na Boga nego da sjedim u crkvi i mislim na motor!

Offline svbeljan

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #48 : 06 Studeni, 2012, 15:04:49 »
meni se opcenito iphone gadi.
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega  :dontknow:
je li to do ios-a koji je dobro ispeglan ili u čemu je fora ?

Offline zemo323

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 06 Studeni, 2012, 15:13:14 »
Evo dns donia jedan prijatelj iz skole iphone 5 glumi vamo tamo sa njin a igra igrice sa njin i sigurno nema za poziv uzea samo za glumu  :dontknow:
Takvi su mi najdrazi ;D

I ja sam protivnik apple-a ali evo realno gledajuci MacBook pro kad sam drzao u rukama ni blizu nije nekom drugom laptopu koji sam imao priliku drzat..ne kazem da to opravdava cijenu
Tocno, proizvodi su vrhunski ali cijene su pre velike. Zapravo, mene najvise smeta jer ga ljudi nose vise da se pokazu drugima nego iz potrebe. Dodjes u kafic na pice, vadi prvo iphone iz dzepa stavi na stol nema za cigare vec zica okolo

Offline balicdim

• maxi forumaš
  • master of transakšn
« Odgovori #50 : 06 Studeni, 2012, 19:44:40 »
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega  :dontknow:

stvar je u tome što kod androida moraš izać iz svake aplikacije sa opcijom EXIT ili šaltat po BACK dok u potpunosti ne izađe, dok kod Apple stisneš HOME tipku i automatski izlazi iz aplikacije
u prijevodu ako ne izađeš na androidu na taj način, aplikacija ostaje aktivna tj, upaljena i usporava mobitel, ili ako ti se neda na taj način tjedno jednom ugasiš mob i upališ ga i opet leti....

Offline skoda90

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • MojSetup: 1 N 2 3 4 5 6
« Odgovori #51 : 06 Studeni, 2012, 20:12:29 »
trenutno sam nezaposlen ali da radim pa nebi dao te pare za taj mobitel ko da je od zlata,neznam sta je s ljudima danas  ???

Offline Zika

• Tržnica : (+13)
  • forumski skuteraš
  • Minarelli
  • Mjesto: Štitar city
  • Moj Skuter: Aerox 50
  • Moja Kaciga: Cross
  • MojSpuh: LeoVince ŽX
« Odgovori #52 : 06 Studeni, 2012, 20:17:26 »
eo ja uzeo prije par dana polovan 3GS i zadovoljan sam  :hello:
ko ce kome ako nece kome ako

Offline zemo323

• maxi forumaš
« Odgovori #53 : 06 Studeni, 2012, 20:21:46 »

stvar je u tome što kod androida moraš izać iz svake aplikacije sa opcijom EXIT ili šaltat po BACK dok u potpunosti ne izađe, dok kod Apple stisneš HOME tipku i automatski izlazi iz aplikacije
u prijevodu ako ne izađeš na androidu na taj način, aplikacija ostaje aktivna tj, upaljena i usporava mobitel, ili ako ti se neda na taj način tjedno jednom ugasiš mob i upališ ga i opet leti....

ja sam par puta koristio iOS i moje misljenje da je sustav doveden do "savrsenstva", jer on radi jednako zahtjevne stvari kao i android ali sa slabijim procesorom i manje ram-a. mislim da sustav igra veliku ulogu
tocno je i ovo sto balicdim kaze, prijatelj mi ima xperiu s i ako ne zatvoris aplikacije nekad malo zapne kad scrollas livo desno itd. ali zatvaranjem aplikacija tog nestane

Offline balicdim

• maxi forumaš
  • master of transakšn
« Odgovori #54 : 07 Studeni, 2012, 07:32:32 »
trenutno sam nezaposlen ali da radim pa nebi dao te pare za taj mobitel ko da je od zlata,neznam sta je s ljudima danas  ???

vjeruj mi da bi dao; ako živiš kod staraca, sam si, nemaš obavezu plaćanja kojekevih nameta, te da imaš plaću oko 5-6t kn, pola bi zdero na tjuning, i pola ti ostaje za pijaču i zabavu i ako si solo a htio bi da se neka žulja na tebi, mogao bi si priuštit

ja koliko god da sam protivnik Apple-a i njegovih proizvoda pao sam par puta u napast da si kupim jedan od iPhone uređaja, ali nemojte me odmah krivo shvatit.... samo da se zabavljam sa njime, tj. jailbreak, unlock, servis, lemljenje, isprobavanje kojekakvih aplikacija, znači samo testiranje uređaja

oženjen sam tako da nemoram da vatarim pichke koje padaju na to kad vide koji mobitel imam :toothy9:

ok ako si ga uzeo tu na forumu, jer cijene su više nego ok, naspram ostalih oglasnika, ali iskreno koliko si ga platio??

ok, lakši je, tanji je, ima kristalniji display, no ako samo tipkaš po njemu neku dokumentaciju nije ti potreban, igre ionako svako igra na kompu sa 22" i više, a ne na laptopu od 13"-14" :icon_tongue:
ja bi onda ako već dajem 10t kn kupio Sony vaio S15;ima veći hdd, ne moraš vadit slot-in optički pogod da bi mu digao memoriju sa ssd diskom, 15,6" ekran, znači nemoram škiljit kad gledan švicarske filmove sa titlovima, te ono najvažnije nije OS X već ono što ti se prohtje, Windows ili Linux

Offline zemo323

• maxi forumaš
« Odgovori #55 : 07 Studeni, 2012, 10:38:35 »
mi pricamo kako je iphone skup a nokia pocela nabijat cijene ko apple
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-c7-dostava-cijela-rh-oglas-3839954

Offline Zika

• Tržnica : (+13)
  • forumski skuteraš
  • Minarelli
  • Mjesto: Štitar city
  • Moj Skuter: Aerox 50
  • Moja Kaciga: Cross
  • MojSpuh: LeoVince ŽX
« Odgovori #56 : 07 Studeni, 2012, 19:54:35 »

ok ako si ga uzeo tu na forumu, jer cijene su više nego ok, naspram ostalih oglasnika, ali iskreno koliko si ga platio??
800 kn od prijatelja  :hello:
ko ce kome ako nece kome ako

Offline svbeljan

• maxi forumaš
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #57 : 07 Studeni, 2012, 22:37:01 »
a ja sam za xperiu u novu dao 1200  :dontknow:
po meni je ajfon totalno neisplativ

Offline Jurich

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Primošten /
  • Moj Skuter: Runner Simoncelli 50
  • Moja Kaciga: HJC K- Ninja
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #58 : 08 Studeni, 2012, 01:33:08 »

ja sam par puta koristio iOS i moje misljenje da je sustav doveden do "savrsenstva", jer on radi jednako zahtjevne stvari kao i android ali sa slabijim procesorom i manje ram-a. mislim da sustav igra veliku ulogu
tocno je i ovo sto balicdim kaze, prijatelj mi ima xperiu s i ako ne zatvoris aplikacije nekad malo zapne kad scrollas livo desno itd. ali zatvaranjem aplikacija tog nestane
a jesi ikad razmišlja da neko ti dođe sa najobičnijim mobitelom i kaže pošalji mi tu pismu bluetooth-om i šta ćeš mu reći...
platia san mobitel 6000 kn i nemogu ti poslati bluetoothom ništa...
po meni nedopustiva stvar za takav mobitel....a da ne idem dalje...

ja sam inače uzea iphone jer sam ga dobio za male novce u pretplati i mobitel je stvarno dobar (ako izuzmemo nekoliko mana, koje nisu baš male)
PRODAJEM DOMAĆE MASLINOVO ULJE - informacije na PP

Offline Guje

• forumski biciklist
  • Mjesto: japan
  • Moj Skuter: aerox 2010, zip sp
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #59 : 08 Studeni, 2012, 02:07:51 »
Imam iphone 5, samsung note 1 i note 2.

iphone se sa note 1 nemoze mjerit 5% u nicemu, a o note 2 necu ni pricat. nebo i 6 zemlji razlika.

sad 5-ica stoji u ormaru jer je mobitel naspram note-a totalna bezvezarija.
Hoćeš li prodati 5icu mozda jer ti ne sluzi nicemu?

a jesi ikad razmišlja da neko ti dođe sa najobičnijim mobitelom i kaže pošalji mi tu pismu bluetooth-om i šta ćeš mu reći...
platia san mobitel 6000 kn i nemogu ti poslati bluetoothom ništa...
po meni nedopustiva stvar za takav mobitel....a da ne idem dalje...

ja sam inače uzea iphone jer sam ga dobio za male novce u pretplati i mobitel je stvarno dobar (ako izuzmemo nekoliko mana, koje nisu baš male)
I kod ajfona se na ios4,5,6 ne gasi aplikacija pritiskom na home dugme, samo se minimizira bas kao i na androidu. (naravno moze se podesiti, kako me pamcenje sluzi, da se app zatvara pritiskom na home dugme)
Ovog sam čekao da poklopi sve ovo što ovi pricaju o nekim quad core procesorima u mobitelima. Ljudi ba šta vam je, jedan ajfon koji nema ni upola procesor kao s3 je duplo brzi od tog istog :D A o kvalitetu da ne pričamo jer tu je apple daleko ispred :)
Mobitel je perverzija ali je istina da je precjenjen i zato sad planiram da se prebacim na neki andorid(one x+), pa ko zna mozda me i andorid iznenadi pozitivno :)
« Zadnja izmjena: 08 Studeni, 2012, 02:23:11 Guje »
1960-2013