I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
kako idu ovi seriski skuteri...bolje od nekih s base kitom hahahahahahahaa
Vi ne razumijete to, jos malo ucite pa cete znat, kupis serijala skuter i skines blokade, stavis rolice i centralnu i skuter ti ide 105 od prilike, onda stavis kit da ide 90-ak, jer bez kita je pre brz, ovisi neki stave kit a neki vrate blokadu..
Citat: File95 - 15 Studeni, 2012, 15:30:07Vi ne razumijete to, jos malo ucite pa cete znat, kupis serijala skuter i skines blokade, stavis rolice i centralnu i skuter ti ide 105 od prilike, onda stavis kit da ide 90-ak, jer bez kita je pre brz, ovisi neki stave kit a neki vrate blokadu..u krivu si... nalje imaju veliki utjecaj na brzinupolini + 5km/hmalossi + 10km/ha ako stavis obje,dobijes dodatnih 5 km/h gratisznaci te 2 nalje i imas 20km/h vecu krajnju
beta ark , malossi red sponge i leo vince tt , sve ostalo serijala , po ravnom oko 80
Citat: lukaex1t155 - 15 Studeni, 2012, 15:41:32Citat: File95 - 15 Studeni, 2012, 15:30:07Vi ne razumijete to, jos malo ucite pa cete znat, kupis serijala skuter i skines blokade, stavis rolice i centralnu i skuter ti ide 105 od prilike, onda stavis kit da ide 90-ak, jer bez kita je pre brz, ovisi neki stave kit a neki vrate blokadu..u krivu si... nalje imaju veliki utjecaj na brzinupolini + 5km/hmalossi + 10km/ha ako stavis obje,dobijes dodatnih 5 km/h gratisznaci te 2 nalje i imas 20km/h vecu krajnjuto tak ide znači... onda moj skut sa 6-7 nalja od Stage 6 ide 155,5... ovih pol navučem ak zalegnem...
Citat: BetaArk12 - 15 Studeni, 2012, 18:07:36beta ark , malossi red sponge i leo vince tt , sve ostalo serijala , po ravnom oko 80nije ti to nesto u redu, triba bi bar 105 ic.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Po sat da ali gps mi nema signala kod mene, ali to je tu negdje. Sat mi je do 80 ali ide ide preko...