Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
a nije mi bas nesto iskreno,meni je ovaj serijski far na roxu bas zakon takav kakav je al svako ima svoje,sve u svemu super bi mogao slikat kak si tablicu slozio,i ja bi svoju isto malo zafrknuo prema gore
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: silvio - 17 Kolovoz, 2013, 21:59:34a nije mi bas nesto iskreno,meni je ovaj serijski far na roxu bas zakon takav kakav je al svako ima svoje,sve u svemu super bi mogao slikat kak si tablicu slozio,i ja bi svoju isto malo zafrknuo prema goreAl ima bar prejebene žmigavce za razliku od nekih Super je skutać
Vec si trebao skinuti to deklo do sad Imam ja tih podloski par komada ako ti mogu pomoć..Neznam koliko ti distanca treba bit široka ?
odlicno!
Jel taj rox bil danas sparkiran ispred nekog birca u VT?Ak je ovak u prolazu super izgleda.
E to je to,ja sam par puta prošao kroz kružni(možda si i vidio bijeli runner) pa sam ga snimil,vrhunski izgleda samo far je meni ogavan do boli.Jedino te nisam vidio nigdje parkiranog kod staze.
Andy skužio sam ja i tvog roxa,bio je još čini mi se i sp s vama,i oboje imate meni grde farove al ja velim slažeš ga za sebe ne za druge A ono smo bili ja na runneru i Zvonkec_92 na naturpijanoj batini s deakom.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!