Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
TP topline smeće, tecnigas rs 70 smeće, yasuni R valja,kao i malossi MHR replica; gianelli reverse, ova prva dva nisu kvalitetno urađena pa pucaju
Citat: Crazy Kuree - 02 Srpanj, 2008, 02:23:01TP topline smeće, tecnigas rs 70 smeće, yasuni R valja,kao i malossi MHR replica; gianelli reverse, ova prva dva nisu kvalitetno urađena pa pucaju imao si pa znas?
evo malo novosti (nazalost bez slika). narucen je spuh Stage6 pro, stavlja se gasni amort (od aerox replice), stavljene su one plastike pored farova i blatobran onaj sto ide uz gumu se farba u boju motora.. kad se sve montira na motor okacicu slike. do tada .!.STAY TUNED.!.
Citat: nesho_SR - 21 Rujan, 2008, 14:52:31evo malo novosti (nazalost bez slika). narucen je spuh Stage6 pro, stavlja se gasni amort (od aerox replice), stavljene su one plastike pored farova i blatobran onaj sto ide uz gumu se farba u boju motora.. kad se sve montira na motor okacicu slike. do tada .!.STAY TUNED.!. Dobar spuh, ići će super s njim sr-ka!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
pa ako je slabiji duže će izdržat kit kad se neće vrtit tak puno malo logike....
pa trajat ce malo manje ali sto ima veze ipak je to gus.. moze se obradit i preradit malo taman kad crkne i eto.. a sto se tice retrovizora meni je motor ruzan bez njih a ovi su mi lijepi... btw o ukusima se ne raspravlja tnx na pohvalama
project se nastavlja.. danas stavio gore spuh (Stage6 PRO), bez ikakvog stelanja motor ide prebolesno.. a trophy je kod haca na malu preradu onda cu stavit snimak ubrzanja.. i sad jos stavljam neke sitnice sto se tice stylinga (utezi volana, plasticno zadnje sjedalo...). bice slika i svega kad se sve slozi.
imam sve slike u digtalcu ali nemogu nac kabal od njega da ga spojim sa kompom.. kad to nadjem stavicu sve..