I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam našel svoju kramu,barem zadnji dio a zakaj mi na hyundaju nisu tablice zamagljene?tak da mi neko špricu zapazi pa mazne jel se zna možda na koji datum je koja ulica slikana,pa da znam di sam bil taj dan,pogledal sam na terasu krčme i nema me za čudo ni tam
Ovo mi je odlično, prije su svi njurgali i kenjali kako neće oni davati mjesta i ulice gdje žive, kao zbog lopova i sigurnosti, a sada vam se vide sve adrese i izgled dvorišta.. Malo ste mogli i editirati te print screenove...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pun forum glupavih ljudi sorry al jebi ga, taki ste cast izuzecima
Citat: Reponja - 26 Rujan, 2012, 21:35:18Ovo mi je odlično, prije su svi njurgali i kenjali kako neće oni davati mjesta i ulice gdje žive, kao zbog lopova i sigurnosti, a sada vam se vide sve adrese i izgled dvorišta.. Malo ste mogli i editirati te print screenove... pajdo, ajmo krasti
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Citat: robert - 26 Rujan, 2012, 23:27:15Citat: Reponja - 26 Rujan, 2012, 21:35:18Ovo mi je odlično, prije su svi njurgali i kenjali kako neće oni davati mjesta i ulice gdje žive, kao zbog lopova i sigurnosti, a sada vam se vide sve adrese i izgled dvorišta.. Malo ste mogli i editirati te print screenove... pajdo, ajmo krasti Mogu i ja? Ja vozim!
hahahah...umiren od smiha...biti će ovoga jos sigurno