Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
di si desol nabavia?
fala,a ja bia u onog smrada na sinama i reka mi da je taj desol EU zabranila pa mi da neki od hempela koji nista ne skida a dode 100kn
tubovi su i sad odlični a mogu se mislit kad se zavrse..samo naprijed i polako.. a undertrail je extra,tablica lipo pod kutom sjeda a opet je unikat i puno lijepše za vidit nego ona komadina crne plastike..
Ajme ajme Nincevicu doktor si stvarno dovest ces vx-a ured da ce bit jedan od lipsih u gradu
Dobro si ispolirao tubove!
Hvala, uživo izgledaju još bolje Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??
Citat: Nincevic - 03 Veljača, 2013, 20:05:16Hvala, uživo izgledaju još bolje Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??34.74x 47-9 , pise ti na semeringu. brisace ako se nisu skroz raspali ne kupuj jer ionako nemaju nikakvu funkciju..ako je semering dobar,oni ni nemaju svoju funkciju,a kad semering ode,skida se vilica i minja se.10w gustoca 1 dcl po tubu
tubovi su stvarno ispali predobro,kako si poliral ova nedostupnija mjesta jer vidim da se sve cakli osim ovo di dolaze šerafi od klješta a to je i bolje da je ostalo eto vidiš da neces polirat "3 miseca" kao sta si mi bio rekao..