Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Plastika od volana mora imat saraf iznutra koi je drzi pa vidi , al otkopcaj kablove od cajgera ... za taj dio kraj vodene ti nebi znao rec , cekaj nekog iskusnijeg , a to ces skinut sa vodom samo polijevaj i uzmi celicnu cetku i sastruzi
to na vodenoj pumpi je sas ventil,nije od drugog motora neg je tvornički to gore.ovo ljepilo probaj prat toplom vodom i čarlijem ili tak nečim.
rolice serijske u vx-a 19x17-7.3 gr cijena oko 100 knnisam vidio koliko ima kilometara ali ako ti je start los promjeni federe kvacila,pogledaj kakav je remen i po potrebi odmah i centralni zamjenis...i ono glavno ulje,filter ulja,svjecica i nova spuzva u airboxu,ima malo vise ulaganja al si onda miran
Citat: pralas - 30 Rujan, 2012, 15:05:42rolice serijske u vx-a 19x17-7.3 gr cijena oko 100 knnisam vidio koliko ima kilometara ali ako ti je start los promjeni federe kvacila,pogledaj kakav je remen i po potrebi odmah i centralni zamjenis...i ono glavno ulje,filter ulja,svjecica i nova spuzva u airboxu,ima malo vise ulaganja al si onda miranE hvala motor ima 20500km prijašnji vlasnik mi je rekao da ga nije servisirao, jedino je rekao da je stavio nove gume i akumulatorA jel znas mozda jel bi se isplatilo pjeskarit ramu i dat je plastificirat i koliko to dođe otprilike?
do sad sve super i uredno ali ovo sto si skratio blatobran mi se bas i ne svida ali inace motor je mrak i jos k tome za 6000kn
Citat: Matija97 - 01 Listopad, 2012, 16:01:16do sad sve super i uredno ali ovo sto si skratio blatobran mi se bas i ne svida ali inace motor je mrak i jos k tome za 6000kn Ma nervirao me blatobran, nekako predug
Propišala vodena
ako nekaj os pitat,pitaj konkretno a ne tu s nekim smajlicima..jel propisala na kraju il nie?
najbolje da ju nediraš normalo da ju treba mjenjat , repariraj vodenu i gas dalje
Citat: neuromaniac - 02 Listopad, 2012, 20:55:26najbolje da ju nediraš normalo da ju treba mjenjat , repariraj vodenu i gas daljeovisi di curi ako curi izmedju ove crne puznice i ovog sivog dekla nakoje je zasarafljena onda curi na gumici koja je dihtung izmedju to dvoje pa ju treba zamjenit ili namazat dih masom..ako curi izmedju tog sivog dekla i bloka motora onda je propisala bas vodena i treba ju mjenjat il reparisat.