fala frende drago mi je da si zadovoljan (kako i nebi bio kad tako ide
), ova tvoja strojnica je i mene odusevila, pa to jede cestu, propinje se do 40-50 neznam ni ja... stvarno jos nisam susreo jaci base setup
skuter kad je dosao i kada je "SLOZEN" u poznatom servisu isao je najmanje 30% losije nego kada je otisao od mene, isao je osjetno losije od mog rox-a a nakon ustelavanja samo tako me osisao, kazaljka neuspijeva hvatati nabiranje brzine...
samo da kazem jos nesto, mislio sam i ja da je taj servis ok, dobro kuze se ljudi i sve to stoji ali bas da mi ides preraditi deklo sa "probijacem za beton i cekicem" i napraviti rupcagu, to mi bas nije ozbiljno al dobro.
onda, neznaju montirati multivar, stavili su podlosku od 2mm na krivo mjesto, izmedju ventilatora i bolcne i time se smanjuje krajnja brzina, ujedno je ta podloska na krivome mjestu, onda dolazi ispred variomata na radilicu i distancira malo variomat jer remen zapinje rubom od unutrasnju stranu dekla, lagano ali ostavlja lagane tragove trosenja...
a orginalnu podlosku od variomata su stavili izmedju kvacila i zvona na osovinu primara
i time smanjili povrsinu feroda na kvacilo koja ide na zvono. OK skinuli smo to dolje i sve stavili kako treba, znaci bez podloske i javio se problem. Kvacilo se vec lagano potrosilo i stalno se okrecao kotac, gledam sto je ovo, namucim se ko konj da nabijem vrazije federe i ono opet djeluje premekano, skuzim fintu i poslozim kako spada i sve za 5
ovo sto kure kaze za rupu kroz neko vrijeme, kako sada stvari stoje sumnjam da ce biti padanja performansi jer je sve dobro za sada, ali ipak sam se sjetio frenda sa slicnim setupom koji je imao nekakvu famoznu rupu uvijek, ali imao je on i dosta drugih problema tako da nevjerujem da ce biti problema.
i kakav je to servis koji ti slozi novu masinu (termo grupa i popratni dijelovi) koja krece na 9500, da bi lagano isao trebalo je zavrtiti na 11000, a da ne govorim gdje je kazaljka isla poslje 11000.
to je jako dobar setup ima zvukaaa a ide dobro i dugo traje, trebat će ti kasnije oko 4.3g rolice čim ti se pojavi rupa otiđi kupi, najbolje ide dok se razrađuje hehe
moj skuter ide isto od prvoga dana do danas (skoro 10000km sa trenutnim setupom), nikakav pad perfomansi, snaga iz termo grupe je ostala ista, ono sto me najvise raduje je to da nisam nikada kurblao vise od 3 puta da bi upalio. Prosla je godina dana, a u pogonu je cijelu godinu, pouzdaniji mi je od serijale.