Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: vx ili r125?  (Posjeta: 1384 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijana_K

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
vx ili r125?
« : 11 Rujan, 2012, 14:47:58 »
pozdrav svima,ime mi je Marko,imam 24 god....Pisem ovo s rodicinog acc,posli cu napravit svoj

Ovako, trenutno imam Runner VX i skroz sam zadovoljan s njime samo sta mi je malo dosadan zbog krajnje brzine

E sad sam u dilemi,da li da ulozim cirka 5k kuna u njega (Akrapovic auspuh,malossi variomat...itd) ili da kupim Yamahu R-125? Kome god da sam ovo spomenua od prijatelja koji vozu motore u startu su popljuvali ideju kupnje R125,bilo polovno ili novo pa sad neznam sta da radim

Ne zanimaju me ni nexus ni beverly...itd ,samo nesto od ovo dvoje mi se svida premda vec imam jedno, dajte mi savjet sta ta radim

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
Odg: vx ili r125?
« Odgovori #1 : 11 Rujan, 2012, 15:13:46 »
stavi na vx-a vxr 200 masinu ili napravi swap na svoju masinu(klip i cilindar 200,bregasta,dekompresor i getriba vxr)

nikakav akropivič jer neces nista dobit osim zvuka...

yamahu nemoj uzimati,ima mi ju prijatelj i super je motorčić,ima krajnju jedno 10-15 kmh vecu,ali ga zato moj vx samo sa multivarom dere u ubrzanju i medu ubrzanja...

ako stavis 200 masinu imat ces duplo bolje ubrzanje od yamahe a krajnja ce ti biti jedno 15 kmh veca nego sada

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #2 : 11 Rujan, 2012, 15:43:49 »
ma nema te šta ubijat, ako hoces skuter kupi skuter i vozi se.
ako mislis da je skuter za pičkice i da te ipak više vuće R 125 kupi ga i vozi se.

jedino šta je jeftinije frizirat vx-a nego yamahu ali opet, ovisi sa kojom lovom raspolažeš.

edit:
sada vidim da imas 24 godine, mozda ipak bolje da kupis skuter pa stavis 200 ccm na njega i gotovo jer meni bi bilo smješno vidit nekog poput tebe na takvoj 125-ici   :dontknow:

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #3 : 11 Rujan, 2012, 15:53:34 »
pozdrav svima,ime mi je Marko,imam 24 god....Pisem ovo s rodicinog acc,posli cu napravit svoj

Ovako, trenutno imam Runner VX i skroz sam zadovoljan s njime samo sta mi je malo dosadan zbog krajnje brzine

E sad sam u dilemi,da li da ulozim cirka 5k kuna u njega (Akrapovic auspuh,malossi variomat...itd) ili da kupim Yamahu R-125? Kome god da sam ovo spomenua od prijatelja koji vozu motore u startu su popljuvali ideju kupnje R125,bilo polovno ili novo pa sad neznam sta da radim

Ne zanimaju me ni nexus ni beverly...itd ,samo nesto od ovo dvoje mi se svida premda vec imam jedno, dajte mi savjet sta ta radim

editiraj post pod hitno dok nije vidio neki mod posuđivanje acc je strogo kažnjivo odnosno trajnim banom!

sto se tice tvog problema stavljaj 200 na vx-a i miran si kakva yamaha kakvi bakrači!