I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
na minarelli masini s minarelli pumpom cilindar dobiva crtice na polusintetici, dakle trazi ili full sintetiku ili izbacit uljnu...ili sto sam ja prije radio, na 4l goriva jos samo 0.05l ulja u rezervar i gonjaj selma...
a btw kaj nisi ti imao 3-4 specijale na tom trophyju da nebi ljudi mislili da si sve odvezo na jednom klipu?
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
onaj vijak koji nateže sajlu odvrneš 5-6 krugova, tak da se oznake na potenciometru odmaknu 2-3mm.... ak previše dimi malo smanjiš..ja trenutno imam 4 kruga do defaulta (oznake su odmaknute 2mm)
jednu stvar ste zaboravili napomenut....ja sam za da se mjesavina nakon stavljanja kita slaze rucno...ali ako imas roxa standardnog i on se vrti do nekih 7000 okretaja u minuti...i sad npr stavis zx-a s puno laksim rolama tada se taj rox vrti do 9000 okretaja...sad racunajte koliko dobiva vise ulja u postocima s obzirom na okretaje...