I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
jel neko imao slučaj da plaća nešto i da ga traži 3D secure code?na moju žalost na taj način mogu plaćati samo oni koji imaju internet ili m bankarstvo a da dajem 8kn za nešto što mi treba jednom u godinu dana nedam.... no koliko sam čuo sad će dosta stranica koje imaju diretko plaćanje preć na taj 3D secure code jer je to na neki način potvrda da nešto kupuješ i sve dok ne potrvdiš novci su nedirnuti na računu
znam da je besplatna, kako za master tako i za visu koju ja koristim, ali pošto je jedini uvjet da se koristi internet bankarstvo, nije mi bas drag sistem plaćanja
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Jel imao tko slučaj da kad plaća preko paypala i kad izračuna cijenu u kunama prije nego treba platit da se ona poveća Uplatio sam preko net bankarstva točan iznos kad sam vidio što je paypal izračunao i odbije mi plaćanje, idem opet i cijena se poveća za 10 lipa negdje.. Zašto Nije da mi je za 10 lipa, ali mi se to još nikad nije desilo.. Kupovao sam nešto što je u GBP valuti bilo