Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mislim da ti taj usis nema toliko veze, razlicite su ti usisne lamelice. nagledao sam ih se svakakvih na skutima pa rade i idu kak treba...no da ne skrenemo puno s teme- tvoj je problem (barem je moje misljenje) u crnim federima kvacila...stavi zute malosi pa ces vidjeti onda...
ako je išo normalno i naglo oslabio nešto se dogodilo..možda je samo auspuh zaštopan, možda je pukla karika, tisuću možda, moraš rastavljat dok ne vidiš šta je..
Citat: ljubo46 - 28 Kolovoz, 2012, 17:04:19mislim da ti taj usis nema toliko veze, razlicite su ti usisne lamelice. nagledao sam ih se svakakvih na skutima pa rade i idu kak treba...no da ne skrenemo puno s teme- tvoj je problem (barem je moje misljenje) u crnim federima kvacila...stavi zute malosi pa ces vidjeti onda... ok to sve ali sam izgubio i 10 negdje na krajnjoj.. Znaci skuter mi je bas jako oslabio.. Sada sam ga rastavio pa isao vidjet jeli variomat dobro zasarafljen iu kada sam ga isao stezat sve mi se onako malo okrece saraf je do kraja zategnut znaci na mjestu ali se je sve okrenulo za nekih 1 cm ima lufta napred nazad. Da to nije mozda radilica otisla i jel moguce da zbog nje oslabi skuter? a i frend mi kaze da stavim 4.5g rolice? Nebi bezveze htio bacit novac mozda netko zna koje bi mi najbolje odgovarale?
rastavio sam samo poklopac di je klip i cilindar.. Vidim da mi je dosta crn vrh klipa? to tako treba biti ili? To jest kao da se napravila čađa?
ako je taj stalker ac i ako ga voziš na 12 karbu ja ti preporučam rastavljanje termogrupe i mjerenje zazora karika i pregled stanja
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
najvjerojatnije...skini pa pogledaj,barem je stalker zracnjak,to je cas posla provjerit
12 mm karb ti je pre mali decki ti dobro kazu...a neznam sta imas u spuhu za cistit
lako moguce da zacvika s tim karbom...on ga jebe kit se brze trosi...dere...optimalno nastelan karb u vecoj dimenziji od te tvoje znaci dugu, dugu i kvalitetnu voznju pogotovo za tvoj setup