Pozdrav ljudi
evo ovako imam runericu sp iz 2000.g, u 4.mj ove god je napravljen servis veći itd, promijenjen je remen, i te pi*darije, stavio mi je čovjek rolice od 5.5 grama, prije mj dana sam mijenjao centralni feder i federe kvačila jer me jebe u brijeg , dobio sam sad jeben start al gubi snagu od 45 do 70, šta još mogu napravit da ga se doradi, jel bi trebala veća dizna možda jer je na njemu sve tvorničko, i da stavio sam bijeli centralni feder i bijele federe kvačila, i ide mi 100 kad nema vjetra i fkt je super na većim brzinama, al me živcira rupa u gasu i te uzbrdice ga jebu, npr kad usporim pa mu nabijem gas do kraja ne uhvati odma puni gas neg tek nakon 3-4 sekunde, a tu večer kad su mijenjani federi kvačila išo je odlično, čupao je odmah i hvatao gas u bilo kojem trenutku, i onda za par dana je opet sve bilo po starom neznam zašto i kako , pa me zanima šta se još može napravit da se to po mogućnosti ispravi i da bude bolji ako se uopće može išta, jer nemam para trenutno za auspuh rezonantni
hvala lijepa unaprijed.