VXR200 su pretpostavljam svi sa krabom jelda? Kolko cirka troši 3,5-4 lit? U onaj fakin Beverly kolko znam ne možeš integralku ugurati a traže svi 2500€+... j****ti skuter u koji ne možeš integralku staviti
A gle, čitao sam na motorima, lik utukao 16k kn u čini mi se Beverlija, ono sitnice, pukne ovo, slomi se ovo, otkaže ono...
Koji 200-250ccm imaju i.e.?
pa po meni ako nikad ne radis vise od 3-4km sta ce ti opce tak jaki motor za takvu relaciju ili biciklom ili 50cc...
Pa tako nešto i ja razmišljam al mi uvijek fali onih par konjića a i htio bih da je "malo veći", pogotovo kad se svaki dan po gradu voziš, pa mi je to s vremenom počelo ići na k**ra*, znaš kako je, kao kad uvijek karaš jednu te istu žensku...
Ono, da mi je jedini dvokotač ne bih se niti trena razmišljao, odmah 200-250ccm i gas, o svemu drugom bilo bi smiješno raspravljati, al ovako, ima 50ccm svojih prednosti, kratke relacije, lagan/pokretan u gradu, jeftinjaka sve itd...
A rega da, rega je malo skuplja, dobro sad, nekome to ne igra, al ja imam par motora pa mi opet ulazi u računicu...