Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hahahha al kad sam znao da ces ti prvi bit xD kak mislis da spustim glavu i da, sad sam odlucio da konacno ozivim malog kineza xD
A šta misliš da se ne zajebavam s tim, pa da spustim čitav cilindar, sklonim onaj dihtung, i odradim fino diht masom, il nekim tanjim klingeritom ?
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Samo pitam najvjerovatnije cu to odradit xD
nije problem naci spuh nego su pare problempogledaj si kod polinija malossija i ostalih proizvodaca koji nude bas spuhove za big evolution cilindre pa izaberi jedan
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Eto, zato sam i pisao ovde, da mi preporucite sta da uzmem xD posto se ja tolko ne razumijem u to nebih da bacim bezze neke velike pare, mada mi nie zao dat ak ce mali kinez da ozivii
Citat: Kanuni90 - 06 Kolovoz, 2012, 12:02:20Eto, zato sam i pisao ovde, da mi preporucite sta da uzmem xD posto se ja tolko ne razumijem u to nebih da bacim bezze neke velike pare, mada mi nie zao dat ak ce mali kinez da ozivii Evo ti pa citaj sta sve lik nije radio da mu blok ko tvoj "ozivi' Tip je lud jer toliku posvecenost tuningu kineza jos nisam vido... ali ima stvarno odlicnih saveta i testova...http://49ccscoot.proboards.com/index.cgi?board=builds&action=display&thread=1669&page=1