Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
imam isti problem,danas mi je motor dosa sa servisa i odtad ko da vozim neki drugi motor,nije mi vise ka prije...u zavoju me zanosi samo tako,sad da li je do toga jer je nova guma pa dok se zagrije il nesto drugo nezz
gume su pirelli diablo scotter tako da to bi trebalo valjati , tamo su ih oni trebali balansirati platio sam sve .....
da mjenjam gume od 1300 kn esi ti normalan?? nisam ti ja multimilioneruglvanom bio kod servisa gdje sam ih stavio odgovor :Gume su nove , treba se potrositi prvi sloj tako da bi one bile kako treba.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
sta da vam kazem ja neznam kako da pojasnim.... Oni kazu da su gume balansirane i sve je kako treba Ja osobno mislim da nije kako treba eto probat cu to da potrosim taj "sloj" i one "iglice sta su po krajevima"pa cemo viditi
odi kod drugog vulkanizera samo po misljenje..ali mislim da te ovaj nesto farba.. napravi malo pritisak, neka se potrude malo !!!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...