Upravo u tim osobinama sam odusevljen! U odnosu na lunu meksi je , nize teziste, bolje lezi i sigurnije se osjecas. Uzivao sam na putu i onim zakrpanim cestama kroz g.kotar.
Kocnice, ako se mogu usporedivati s lunom, druga pjesma! Na samom pocetku u salonu sam se zacudio da ne grizu bas ali sjelo je to vec u zg. Nisu najmekse moguce ali meni odgovara jaci stisak, nisam bas dama
) Malo
Mi je bilo cudno sto je promjer prednjeg diska, ovako odoka slican luni ali ovdje ipak nista ne skripi i grize osjetno bolje. Zanimljivo, straznji disk je identican i sa jednakim celjustima sa dva klipa, u odnosu na klasiku, preporod! Kutijice sa uljem su odvojeni i sve je posebno.
Perfomanse, hm, pa ja sam naucio na 50ccm pa mi je ovo stalno izazivalo osmijeh
) Mozes komotno vozit po ogranicenjima i malo preko i pratiti ritam auta bez gasa do kraja. Nisam isao brze od 75 jos. Do nekih 70 dolazi odlicno, poslije, hm, kao da nije bas odusevljen sto mi je cudno ali zbilja nisam forsirao jer je skroz nov. Iskreno, preko 80 mi ne znaci puno u zivotu, ali sama startnost, ubrzanje do 50-60, kako gas lovi, preporod!! To je to sto sam htio. Sam put je prosao bez greske, nije se pregrijavao (iako je bio pakao vani), nista ne steka, pali odmah, zvuk je mocan... U cijelom g.kotaru sam stao u D.Resi na pumpi, zatim u Skradu da guzicu malo oslobodim i to je to, ako te nish ne boli, mozes di god zelis
Ima i par relativno ocekivanih (tipicno kineskih) sitnica ali uopce mi zbog toga nije splasnulo odusevljenje gy6 makinom kao i ovjesom i kocnicama, sve ostalo se rijesi onako usput. Mislim da je ok kupnja samo zbog toga. Cak uz to lako prebolim sto ispod sica ne stane ni 1.5litrena boca
))