Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nexus 250- samo auspuh  (Posjeta: 1787 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vision2

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner 0.05i
  • Moja Kaciga: uvijek...
  • MojSetup: sve plastike pokitane
  • MojSpuh: ima, ne prdi...
Nexus 250- samo auspuh
« : 25 Svibanj, 2012, 13:29:29 »
Pozz, ispričavam se ak već postoji tema, ima jedna na TK al tu mi se čini prikladnije stavit :).

Dakle, koji bi mi auspuh preporučili za nexusa 250, znači stavljao bi da bolje izgleda od serijskog i da se malo jače čuje....vidio sam da se priča o 4 roadu,pa jel mislite da je taj oke?...i ako ga stavim dal ću morat još nešto mjenjat....pretpostavljam rolice pa ako možete reć koju težinu...od ostalih stvari nebi htio ništa mjenjat ako netreba, a da performanse ostanu iste....i da, ako znate koja je okvirno cijena rabljenih a u dobrom stanju, pošto mi se novi čini dosta skup....hvala na odgovorima :)

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
Odg: Nexus 250- samo auspuh
« Odgovori #1 : 25 Svibanj, 2012, 14:24:59 »
Pozz, ispričavam se ak već postoji tema, ima jedna na TK al tu mi se čini prikladnije stavit :).

Dakle, koji bi mi auspuh preporučili za nexusa 250, znači stavljao bi da bolje izgleda od serijskog i da se malo jače čuje....vidio sam da se priča o 4 roadu,pa jel mislite da je taj oke?...i ako ga stavim dal ću morat još nešto mjenjat....pretpostavljam rolice pa ako možete reć koju težinu...od ostalih stvari nebi htio ništa mjenjat ako netreba, a da performanse ostanu iste....i da, ako znate koja je okvirno cijena rabljenih a u dobrom stanju, pošto mi se novi čini dosta skup....hvala na odgovorima :)

ako ces slusati nemoj nista stavljati sve je bacanje novca serijski je najbolji 100%  :headbang:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 25 Svibanj, 2012, 17:10:37 »
efz je (na moj nagovor  ;D ) kupio Leo Vince LV ONE. Imas u temi o nexusu

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #3 : 25 Svibanj, 2012, 18:06:13 »
efz je (na moj nagovor  ;D ) kupio Leo Vince LV ONE. Imas u temi o nexusu

oke ako je efez kupio lea onda ti je leo must have  :toothy9:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #4 : 31 Svibanj, 2012, 15:21:48 »
ako ces slusati nemoj nista stavljati sve je bacanje novca serijski je najbolji 100%  :headbang:
bezze ti prica....ja sam stavio na ST LV SBk i serijski spuh nebi nikad vratio..cisto prvo radi zvuka a drugo jer motor nista nije izgubio sa SBk cak meni se cini malo dobio jaci cim ...izgleda ljepse dosta dosta i veci uzitak za vozit nego sa serijskim spuhom...jos multivar stavis i to je to :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 31 Svibanj, 2012, 15:58:27 »
btw, efz-u smo izmjerili sa dobrim fonometrom buku (Leovince LV ONE). Sa db killerom je jos uvijek legalan. Dozvoljeno je 83db@4000okr, a izmjerili smo mu 87db@4000okr. Tolerancija je 5db pa ima jos 1 db lufta sto u biti nije malo ako se zna da je buka duplo veca svakih 3db

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #6 : 31 Svibanj, 2012, 16:37:53 »
@ rossi,to te zvuk vara i ako nisi poštelal prijenos sigurno se izgubilo..početni šut s nule je malo jači al zato srednji okretaji i međuubrzanja oslabe.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)