Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: A ili?  (Posjeta: 4944 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
A ili?
« : 02 Svibanj, 2008, 22:59:09 »
Frend kupio Suzuki GSX-R 600, 2004 godište. I reko da se ne zajebava sa murjom da ide radit vozački, ima 23 godine i B kategoriju od svoje 18-te. Došo u autoškolu sve se lijepo upisao da ide radit A i sve položi.. Dojde na murju po novu vozačku i sad ženska mu neće dat A nego samo A1. I sad se on svađa s njom, zove autoškolu i svašta.... I na kraju ženska pročita pravilnik i da mu A. Vozi se sve normalno i preko granice, nigdje problema. Kad jednom zaustavi ga murja i kaže da nema dobru bozačku, počnu ga jebat da on nema A i takva sranje, napišemu mu kaznu i PUSTI GA DALJE (nije ga pandur isključio), drugi dan ode on na murju i oni mu ta papir potrgaju i bace kao da ništ nije bilo! Nakon par dana ide tankat u sloveniju i po povratku na hrvatskoj strani ga sparkiraju desno traže vozačku seru nekaj jebu ga u zdrav mozak, isključuju ga iz prometa, jen drugi frend je došo po motor jer njemu više nisu dali vozit i napisali kaznu 500 kuna!

I kaj sad učinit? Neki kažu da smije vozit neki ne!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: A ili?
« Odgovori #1 : 02 Svibanj, 2008, 23:43:11 »
on ima polozeno b znaci 5 god

tko tu kog j#be, on nije novi vozac, on je stari vozac, i koliko ja znam za njega ne vaze ove gluposti

isto tako ja imam A vec 5 god kad bi isao polagati B ja dobivam najnormalniju vozacku, nikakvu probnu 2god, od 23-05 i te gluposti za mene ne vaze
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline marko.p

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #2 : 03 Svibanj, 2008, 11:09:21 »
ja sam s 15 položio H kat,znaći moped,s 18 B kat i nikad me nije niko zezal za konje i posle 23 h,ja sam svima govorio da imam vozačkog iskustva i ništa,jednom mi je jedan srao samo za konje i na kraju pustio

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #3 : 03 Svibanj, 2008, 12:02:30 »
Nema uopće nikakve veze jeli mladi vozač po novom zakonu ili stari!!!Tvoj frend mora rješiti sa autoškolom i policijom problem A kategorije!!!Inače ako polažeš za A kategoriju onda automatski dobiješ i A1 i to sve piše na potvrdi koju ti instruktor odobri i s tom potvrdom ideš na policiju!!!možda tvom frendu instruktor na potvrdi nije zaokružio A kategoriju već samo A1-U TOME JE NASTAO PROBLEM!!!
igor sb!!!kad ćeš ići polagati za B kategoriju dobit ćeš probnu vozačku na 2 godine jer ćeš polagati po novom zakonu!!!!!!!!!!samo da znaš što te čeka!!!!!!!!
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 03 Svibanj, 2008, 12:46:08 »
Kako je mene hebala zenska u zdrav mozak kada me je uvjeravala i pokusavala naplatiti porez za skuter od 50ccm.....

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #5 : 03 Svibanj, 2008, 14:24:51 »
Ak je nedavno polozio A onda ima 2 godine zabranu voznje motora jaceg od 25kw! Nema veze kaj ima vec 5 godina B! Ak mu je datum polaganja kraj stambilja od A kategorije mlađi od 2 godine to ti je problem!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #6 : 03 Svibanj, 2008, 14:39:12 »
igor sb!!!kad ćeš ići polagati za B kategoriju dobit ćeš probnu vozačku na 2 godine jer ćeš polagati po novom zakonu!!!!!!!!!!samo da znaš što te čeka!!!!!!!!

:nono: :nono:

po kojem novom zakonu, novom od sad(ako postoji koji?) ili onaj ''novi'' sto postoji vec 3-4god?

btw...sjecam se na ss-u je bila rasprava, i pola njih je popusilo tako, pola ne, a jos prije sam pricao sa auto skolom, i sa policijom, i fino mi je receno, ti spadas pod stare vozace, za tebe NOVI ZAKON ne vazi, jer si sudionik u prometu prije nego sto je novi zakon stupio na snagu bla bla...

mislim glupo bi bilo...imam A kat 5god, mogu voziti motor sa kubika koliko hocu i kad hocu, i sad nek sjednem u auto ogranicavaju me na vrijeme i na kubikazu...glupost

uostalom imam cisti primjer, frend polozio A kat iste god kad i ja, znaci prije 5 god, B kat. polozio prosle god na ljeto, i nema nikakvih ogranicenja, nikakva probna vozacka sve normalno kako i treba biti
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #7 : 03 Svibanj, 2008, 15:18:14 »
Ak je nedavno polozio A onda ima 2 godine zabranu voznje motora jaceg od 25kw! Nema veze kaj ima vec 5 godina B! Ak mu je datum polaganja kraj stambilja od A kategorije mlađi od 2 godine to ti je problem!

nisi u pravu.

ako imaš B kategoriju koja je osnov osnova više od 5 godina a star si manje od 25 godina  a položio si nedavno A1/A kategoriju onda ti se računa staž od dvije godine te se upisuje u vozačku ograničenje.

ako imaš B kategoriju duže od 5 god. a stariji  si od 25 god. te si sad položio A1/A kategoriju onda ti neide pripravnički staž od 2 god. i neupisuje ti se ograničenje u vozačku.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline metalac

• forumski skejter
  • **
    • Pimp My Pickup
  • Mjesto: ?akovec
  • Moj Skuter: Gilera Runner
« Odgovori #8 : 03 Svibanj, 2008, 16:03:20 »
ja sam sa 14 položil za skuter i sa 18 sam išel polagati za B i A kategoriju, i odma su mi upisali A i A1 i nikad mi niko nije zbog toga sral makar sam vozil čopera 750ccm. tak da mi dvije godine niko nije sral za jačinu motora. ali su mi naplatili kaznu jedanput kad su me zaustavili s autom između 23-05. makar sam onda vec bil ''aktivan i uzoran sudionik u prometu'' vec 5 godina. A kad su me zaustavili sa skuterom poslje 23h mi nisu nikaj srali.

Offline vpucko

• maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #9 : 06 Svibanj, 2008, 22:58:57 »
eo ja imam vozacku H kategoriju vec 6 godina pa isto sam pitao sad npr za motor, nema veze normalno dobivam a1

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #10 : 07 Svibanj, 2008, 14:00:51 »
Evo i mene. B već 10 godina, A položio prije tjedan dana.

Imam 28 godina starosti, i u vozačkoj bez ograničenja snage, vremena i ičeg drugoga poštambiljana A1 i A

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #11 : 07 Svibanj, 2008, 14:20:03 »
sretna vožnja
Piaggio X9 250  Black Box

Offline ZMAJ76

• forumski pješak
  • *
  • Força Jovem Vasco
  • Mjesto: World Wide
  • Moj Skuter: ZIP SP & SF 2
« Odgovori #12 : 14 Rujan, 2008, 16:12:42 »
Iman i ja jedno pitanje u svezi A-A1 i B kategorije.
1. Iman B kategoriju ravnih 15 godina
2. Zanima me ako bi ja sad odlucija polagati A kategoriju dali bi triba ponovo pisati testove  (cuja san da su sad yebeno teski za poloziti    :toothy3: :toothy3:) ili samo odraditi voznju ???????
3. Dali bi dobija A ili A1 kategotiju kad bi to polozija ???

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 14 Rujan, 2008, 16:15:07 »
2. Zanima me ako bi ja sad odlucija polagati A kategoriju dali bi triba ponovo pisati testove  (cuja san da su sad yebeno teski za poloziti    :toothy3: :toothy3:) ili samo odraditi voznju ???????

koliko imaš godina ???

a trebo bi samo vožnju odradit... a s 24 možeš odmah A.. dakle ak imaš više od 24g odi A :hello:

Offline ZMAJ76

• forumski pješak
  • *
  • Força Jovem Vasco
« Odgovori #14 : 14 Rujan, 2008, 16:56:26 »
Pa to ce biti onda ludilooooooo :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: ovu zimu ce se polagati A kategorija  :headbang: :headbang:laganini da nebude dosadno pa u prolice poviriti na pazar sta se nudi od jacih makinja  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #15 : 14 Rujan, 2008, 21:55:46 »

samo bacanje love i nisu uopce teski...
...........1...........8...........7...........

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #16 : 14 Rujan, 2008, 23:58:06 »
Članak 216.
(2) Minimalna dob za upravljanje vozilom pojedine kategorije je:
– navršenih 16 godina za upravljanje vozilima M, A1, F i G kategorije,
– navršenih 18 godina za upravljanje vozilima A2, B i C1 kategorije,
– navršenih 19 godina za upravljanje vozilima B+E, C1+E i C kategorije,
– navršenih 20 godina za upravljanje vozilima A i C+E kategorije,
– navršenih 21 godinu za upravljanje vozilima D, D+E i H kategorije,
– navršenih 24 godine za upravljanje vozilima A kategorije, bez posjedovanja iskustva upravljanja vozilom A2 kategorije.

Offline ZMAJ76

• forumski pješak
  • *
  • Força Jovem Vasco
« Odgovori #17 : 15 Rujan, 2008, 03:29:58 »

samo bacanje love i nisu uopce teski...
[/quote]

Ma qrac nisu ! Prije ti je bilo suho pitanje sa jednin tocnin odgovoron a sad mogu biti svi tocni ili jedan pa ako si zaokruzija 3 od pet a imas 4 tocna frigaj se stari moj to ti je odma netocan odgovor :dontknow:

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #18 : 15 Rujan, 2008, 13:50:01 »
Samo koncentracija i citanje s razumjevanjem pitanja i nebi trebalo bit problema.
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline ZMAJ76

• forumski pješak
  • *
  • Força Jovem Vasco
« Odgovori #19 : 15 Rujan, 2008, 15:08:49 »
Ma polozin ja voznju i to je to :toothy9:
Dovoljan 5 :toothy12: