Felge sam htio ostaviti trokrake kao što jesu, saznao sam zahvaljujući igoru.sb (čovjek s najviše strpljenja na forumu) da postoji trokraka nrg felga i sa 100mm bubnjem (koju sam ja imao) i sa 110mm bubnjem. Ta 110mm bubanj felga je bila samo na nrg-u mc3 koji ima iza bubanj, a za naše tržište ga nije bilo, znači jebeno rijetka felga, cijelu hrvatsku sam pretražio za tom felgom, visio na telefonu cijelo vrijeme i tisuću mail-ova poslao i sve negativno, neki su tvrdili da ne postoji ta felga...
Na kraju komplet i prednju i zadnju felgu na njemačkom ebay-u (ebay mali oglasi) neki tip prodaje, na samom sjeveru njemačke, dog. ja s njim cijenu i sve, da pošalje do ujaka felge pa ću nekako za dalje se snaći, dog. se za 120€ znači i felge i poštarina do minkena. Taman mi se potrefilo da je stara išla u minken i donese mi felge od ujaka, u utorak ih prvi put sreo, šta da vam kažem...LJUBAV
Nanovo plastificirane u crnu, na njima već crvene trakice i gore nove novcate continental conti-twist gume (ako netko zna neka kaže kakve su). Sad kad su i felge nabavljene, a to je bio i najteži dio mogu dalje nastaviti projekt, znači srediti mašku da bude apoteka+ stanje, nabaviti spuh od sp-a, instalacije od typhoon-a 125 i ventilar, jer je ovaj napuknut po sredini.
ps: naprijed je guma 130/60, a iza 140/60 i disk je 220mm, dosta veći od sadašnjeg, trebat ću raditi adapter za čeljust, ako netko zna dobrog tokara da to zna, neka kaže
Evo i slika felgi