imao sam ditehca, imam ga i sad ali imam uz njega piaggio nrg power fergazer koji mi uz 3-4l potrosnje i ful gasa u zg i okolici zg. daje vise gusta nego ditech.. sve to super i 5 al kad znas kolko tog moze poc krivo na ditechu radje se vozim sa piaggiom trosi litru vise, a razliku ulja imam u tom kaj u piaggio tocim stihl iz rinfuze kaj me ispadne jeftinije nego da tocim sintetiku u ditecha. i ditech sa malossi sportom, yasuni r, multivar, polini sekundar, polini casica, malossi ecu, veci usis smjesa idealna po svjecici ide malo bolje od piaggia sa rms radilicom, malo sirenim kanalima u cilindru, novim karikama na ubijenom cilindru, malossi primarom, i leo rr ubijen. karb je 17.5 i filter crvenu spuzva bob.
i ako te ditech pocne jebat bankrotirat ces ako neznas sam radit ili nekog ko zna slagat to g#vn%..
tps, puma goriva, kompresor, crijeva to sve moze roknut odjednom i mos se slikat onda..
da nepricam da centrala se zna sjebat, ak ti rokne senzor temp. motor zaljeva gorivom i ode svjecica, i sl. faze.