gle sve je bilo ok nakon rezanja auspuha i skidanjem blokada do prekjucer onda mi se upalila prvi put ta kontrolka od temp. vjetar je dosta puhao u mene znaci veci otpor nego inace odvezao sam se jos par sto metara s laganim gasom premda ni nije bio full gas kad se je pregrijala,te ga ugasio i nakon mozda minute dao kontakt nesvijetli nista,upalio ga malo se po firmi vozao stani kreni i nist sve ok, kuci sam isao s punim gasom skoro stalno i nista.jucer opet vjetar u nos i opet isto, onda sam skinuo masku i sva crijeva pocupao i s slauhom isprao nigdje nije zastopano bilo otpojio sam gornju cijev od pumpe kad sam sve isprao stavio gore u posudu slauh da stalno curi upalio i kad dam gas bolje sprica vodu iz pumpe sto sam zakljucio da je pumpa ok. jedino je kroz motor isla teze voda ali opet voda je ledena pa automatski hladi i termostat se zatvara , onda sam ostavio otpojenu vodenu pumpu samo gornje crijevo i tocio antifriz kad je poceo curit kroz pumpu stavio sam i na nju gornje crijevo. uglavnom upalio motor i doljevao antifriz i stalo na max. i ima onaj mlaz u posudici sto opet pokazuje da je pumpa ok i da ide voda kroz masinu. opet se provezao i ok , a sad za ubuduce neznam .zaboravio sam da prije svega bio je kiler vruc a u posudici voda nije, a sad je i kiler vruc i u posudici voda. mozda se bilo sam nest pojebalo iako je bilo vode u posudici . sad je opet hladno i kisno za daljnje istrazivanje dali je sad sve ok, ajd bar da nemoram nist mijenjat po karburatoru i opcenito,jer sve je orginal osim auspuha sto sam odrezao ono slijepo crijevo,ono gumeno i bio polumjesec na ulazu u auspuh-i to skinuto, plus normalno prsten na variomatu. i sad mi je glupo da moram mijenjat dizne itd a samo sam skinuo blokade,